Lohan Nightclub Athens party

Lohan Nightclub Athens party

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018

Ένα καινούργιο μαγαζί έρχεται να συνταράξει τα νερά της νυχτερινής διασκέδασης, και να γίνει ο απόλυτος πόλος έλξης για όποιον επιθυμεί να γίνει μέρος της πιο όμορφης εμπειρίας. Ο λόγος φυσικά για το νεοσύστατο Lohan club ένα ανανεωμένο μαγαζί που έρχεται να προστεθεί πολύ δυνατά στην λίστα με τις must επιλογές που πρέπει να κάνει ο καθένας για αυτή την χειμερινή σεζόν. Το Lohan Nightclub, θα εδρεύει στην θέση του πολύ επιτυχημένου Spell club, και θα συνεχίσει την επιτυχία του αμείωτη, εξελίσσοντας την και πηγαίνοντας την ένα βήμα παραπέρα.


Το πολυαναμενόμενο opening είναι πλέον γεγονός, και το Lohan θα επιβεβαιώσει για ακόμα μια φορά πως το Γκάζι είναι το απόλυτο hotspot της Αθήνας, ανεξαρτήτως εποχής. Φυσικά, ένα τέτοιων προδιαγραφών μαγαζί, που εκσυγχρονίζει τις κλασσικές έννοιες της αισθητικής και του ήχου, σύμφωνα με ό, τι πιο πρωτοποριακό, δεν θα μπορούσε να μην φιλοξενήσει τα καλύτερα events της πόλης. Άλλωστε, είναι έτσι στημένο ώστε να μπορεί να υποστηρίξει φαντασμαγορικά parties, που θα μπορούσαν να συγκριθούν επάξια με αυτά μαγαζιών του εξωτερικού. Έτσι, από ένα μαγαζί σαν το Lohan Club, δεν θα μπορούσε να λείψει ένα από τα καλύτερα μουσικά δίδυμα, οι μοναδικοί μουσικοί παραγωγοί και dj's Playmen, οι οποίοι θα βάζουν φωτιά στα decks του σε σταθερή εβδομαδιαία βάση, κάθε Παρασκευή, απότι ακούγεται καθώς κυκλοφορούν φήμες ότι το deal έχει γίνει.


Οι Playmen, είναι ένα εξαιρετικό δίδυμο μουσικών παραγωγών που αποτελείται από τον Παύλο Μανώλη και τον Λευτέρη Ξενάκη, και έχουν πράξει συνεργασίες πάνω στο mix up ήχων, την παραγωγή κομματιών με πληθώρα πολύ σπουδαίων καλλιτεχνών, με αναγνώριση και καταξίωση πέρα από τα ελληνικά σύνορα. Η μουσική τους χαρακτηρίζεται από μεγάλη κλίμακα ήχων, όπως pop, dance και house ενώ η πρώτη τους επιτυχία έρχεται με 2 εκατομμύρια views με το κομμάτι 'Together Forever'. Την περσινή σεζόν έκαναν τον απόλυτο πανικό μαζί με τις Melisses στο Box Athens, θέτοντας τα δικά τους δεδομένα στα νυχτερινά δρώμενα και έρχονται στο Lohan club athens με τρομερή φόρα.


Έτσι, σε έναν νέο, πλήρως ανανεωμένο χώρο, όπου τα πάντα έχουν ανακαινιστεί, και εκσυγχρονιστεί στον ύψιστο βαθμό, το Lohan nightclub θα καταφέρει να θέσει τον πήχη πολύ ψηλά, και να γίνει το απόλυτο meetpoint της Αθήνας. Ο τελευταίας τεχνολογίας ηχητικός εξοπλισμός, και φωτισμός που εναλλάσσεται ανάλογα με την ατμόσφαιρα που προάγει κάθε φορά, οι Παρασκευές μας απ'ότι φαίνεται θα αποκτήσουν το πιο δυνατό ηχόχρωμα, με τους μοναδικούς Playmen να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους στο party, και να καταστήσουν τον χώρο ισάξιο με μαγαζιά του εξωτερικού,

Book your VIP table now!
Book your VIP table now!
Book your VIP table now!

Μην χάσετε τα νέα μας !

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο σήμερα. Μην ανησυχείτε, δεν στέλνουμε spam!

Μην χάσετε τα νέα μας !

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο σήμερα. Μην ανησυχείτε, δεν στέλνουμε spam!

Μην χάσετε τα νέα μας !

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο σήμερα. Μην ανησυχείτε, δεν στέλνουμε spam!