Καλλιτέχνες

Ο Διονύσης Σχοινάς live στο Akanthus summer club 2017

Επιστρέφουν οι live Thursdays του Akanthus, αυτή την Πέμπτη 25 Μαΐου!

Τα καλοκαιρινά live αυτού του καλοκαιριού, εγκαινιάζει ο Διονύσης Σχοινάς που ανεβαίνει στο stage του Akanthus summer club, έτοιμος να μας διασκεδάσει με δικές του και όχι μόνο γνωστές επιτυχίες! Ο αγαπημένος τραγουδιστής δίνει το έναυσμα για ένα καλοκαίρι μαγικό, δίπλα στη θάλασσα και κάτω από τα αστέρια!

 

Το Hotel Ermou κατεβαίνει παραλία με την Άννα Βίσση & τους Onirama!

To Romeo είναι ένα νυχτερινό κέντρο που μας συντροφεύει κάθε καλοκαιρινή αλλά και χειμερινή περίοδο και μονοπωλεί το ενδιαφέρον όλου του αθηναικού κοινού. Ως Hotel ermou summer Romeo, έχει δημιουργήσει τον απόλυτο μονόδρομο της διασκέδασης εποχής, που αποτέλεσε μια νέα εποχή για το κλασσικό meetpoint όλης της νυχτερινής Αθήνας, Romeo. Ακολούθησε την απόλυτη τάση της εποχής, live clubbing, ανανεώθηκε πλήρως, και ενστερνίστηκε ουσιαστικά, τον νέο τρόπο διασκέδασης του κοινού.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός επιστρέφει στο Fantasia Live!

Συνέχεια στις ανακατατάξεις έχουν τα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης, σε μια περίοδο μετάβασης από το χειμερινό στο ανοιξιάτικο-καλοκαιρινό πρόγραμμα. Ένα από αυτά είναι μια συνεργασία που βλέπουμε για πρώτη φορά στα χρονικά της νυχτερινής διασκέδασης, μεταξύ του Fantasia live και του Αντώνη Ρέμου. Μετά τον Κωνσταντίνο Αργυρό, ο αγαπημένος καλλιτέχνης θα συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία του κέντρου διασκέδασης, βάζοντας φωτιά στις πίστες της νυχτερινής Αθήνας.

Pages