Νίκος Απέργης στο Cabaret club

Νίκος Απέργης στο Cabaret club

Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021

Τον χειμώνα ο Νίκος Απέργης θα εμφανίζεται στο Cabaret, στην Λεωφόρο Κηφισίας. Τηλέφωνο Κρατήσεων: 211.850.3680

Μαζί του στη σκηνή ο Ηλίας Μπόγδανος, οι Inco και η Α. Καούρη. Κάθε Σάββατο & Κυριακή από τις 21:30. Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε στο αντίστοιχο άρθρο του Cabaret Club που πρόσφατα μετακόμισε στη λεωφόρο Κηφισίας, στο Μαρούσι.

Τα προηγούμενα χρόνια ο Νίκος Απέργης εμφανιζόταν με επιτυχία κάθε κυριακή στο Block146, επιβεβαιώνοντας την γενική αλήθεια πως το Block 146 Νέα Ερυθραία είναι το πιο αγαπητό και λαοσύχναστο μέρος της Αθήνας, και ο καλύτερος προορισμός για όποιον επιθυμεί να γίνει μέρος της πιο όμορφης εμπειρίας διασκέδασης. Το μοναδικό Block146, είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο σημαντικά hotspot στην ιστορία των νυχτερινών δεδομένων. Οι ιθύνοντες του μαγαζιού, και για αυτή την χρονιά του, θα επιστρατεύσουν στην πρώτη γραμμή τα πιο δυνατά parties και events της πόλης, τα οποία θα απογειώσουν το κέφι και την διασκέδαση και θα κρατήσουν το ενδιαφέρον του κόσμου αμείωτο.

Ένα όμως event ήταν αυτό που τράβαγε τα βλέμματα όλης της πόλης πάνω σε αυτό το στολίδι του Κέντρου, το Block146, και αυτό θα είναι φυσικά τα μοναδικά live performances που μας χάριζε ο εξαιρετικά ταλαντούχος Νίκος Απέργης, ο οποίος δημιούργησε τον απόλυτο μονόδρομο για την νυχτερινή μας διασκέδαση. Ο Νίκος Απέργης εμφανιζόταν σταθερά κάθε Κυριακή στο Block146 βάζοντας τον πήχη της ψυχαγωγίας σε πρωτόγνωρα επίπεδα, δημιουργώντας τον πανικό που μόνο εκείνος ξέρει να κάνει. Οι Κυριακές μας είχαν πάρει σαββατιάτικη χροιά, με την απαράμιλλη ενέργεια του Νίκου Απέργη να δημιουργεί τις κατάλληλες δομές για να ζήσουμε την πιο όμορφη εμπειρία σε ένα μαγαζί που διαθέτει τις καλύτερες προδιαγραφές για να χριστεί ένα σπουδαίο live stage.

Ο Νίκος Απέργης, διαθέτει πολύ μεγάλη εμπειρία στα νυχτερινά δεδομένα της πόλης με όποιο μαγαζί εμφανίζεται να είναι επιεικώς κατάμεστο. Ο ίδιος, γνωρίζει καλά πως να μετατρέπει την σκηνή ενός μαγαζιού σε φαντασμαγορικό live stage, αφού και τον περσινό χειμώνα έκανε τον δικό του πανικό στο Block 146 δίνοντας σαββατιάτικο άρωμα στις Τετάρτες μας στην Νέα Ερυθραία. Έπειτα μετακόμισε πιο κεντρικά, στο πολύ αγαπητό όλων Κολωνάκι, μετατρέποντας το Block146 club για ακόμα μια χρονιά σε ένα από τα πιο δυνατά bar-clubs της πόλης μας, και χαράζοντας τον απόλυτο μονόδρομο για την νυχτερινή μας διασκέδαση. Έτσι, ο Νίκος Απέργης και οι καλύτεροι dj της πόλης, θα δημιουργήσουν τον απόλυτο χαμό για αυτή την χειμερινή σεζόν, με τον δημοφιλή τραγουδιστή να έχει φέρει τα πάνω κάτω στα μουσικά δρώμενα της χώρας με το νέο του τραγούδι 'Σπάσε τα φρένα', που ακούγεται συνεχώς και παντού αλλά και πολλές ακόμη επιτυχίες του.

Book your VIP table now!
Book your VIP table now!
Book your VIP table now!

Μην χάσετε τα νέα μας !

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο σήμερα. Μην ανησυχείτε, δεν στέλνουμε spam!

Μην χάσετε τα νέα μας !

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο σήμερα. Μην ανησυχείτε, δεν στέλνουμε spam!

Μην χάσετε τα νέα μας !

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο σήμερα. Μην ανησυχείτε, δεν στέλνουμε spam!