Ο Νίνο live στο Block146 στο Κολωνάκι - Χειμώνας 2017

Νίνο live Block 146

Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα hotspots της καλοκαιρινής νυχτερινής Αθήνας, και ο λόγος φυσικά για το Block146, στην πλατεία Κολωνακίου. Μονοπωλεί τα βράδια, με τα μοναδικά events και parties που έχουν οργανώσει οι ιθύνοντες για εμάς, όπως φυσικά και με τα ξεχωριστά live performances, που λαμβάνουν χώρα εκεί, και συνοδεύουν τις Τετάρτες μας κυρίως, με το δικό τους ιδιαίτερο ηχόχρωμα. Την σεζόν που πέρασε, και μετά τις πολύ επιτυχημένες τους εμφανίσεις στο μαγαζί φαινόμενο του χειμώνα, BOX Athens Melisses, ήρθαν στο Block για το καλοκαίρι 2017, για να συνταράξουν τις Τετάρτες μας, και να δημιουργήσουν την τέλεια απάντηση στο γιατί αξίζει να βγαίνεις μεσοβδόμαδα. Έχουν καταφέρει να χριστούν ως οι βασιλιάδες του live clubbing, και μετά από δύο φαντασμαγορικά live τους, σε αυτό το στολίδι των Βορείων Προαστίων, ο πανικός που προκάλεσαν, ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Για αυτή την σεζόν, τον χειμώνα 2017-2018, τα ηνία της live διασκέδασης, παραλαμβάνει ένας παλιός γνώριμος του Block146 kolonaki, όπου την περσινή καλοκαιρινή σεζόν, είχε χαρίσει μοναδικές εμφανίσεις στην Νέα Ερυθραία στο Block, θέτοντας τις δικές του δομές στην νυχτερινή διασκέδαση.

Φυσικά, ο λόγος για τον εξαιρετικό performer, Νίνο, ο οποίος κάθε Πέμπτη, θα κάνει ένα εξαιρετικό live performance, σε ένα πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει κυριολεκτικά τα πάντα. O Νίνο, με μια δεκαετή πλέον πορεία στα μουσικά δεδομένα, έχει καταφέρει να ξεχωρίσει, και να θεωρείται πλέον, ως ένας από τους πιο επιτυχημένους καλλιτέχνες της γενιάς του, χάρη φυσικά στην εκρηκτική ενέργεια που εκπέμπει πάνω στο stage, αλλά και λόγω των πολυάριθμων επιτυχιών που έχει ερμηνεύσει, και έχουν αγαπηθεί τόσο πολύ από τον κόσμο. Η χημεία του συγκεκριμένου καλλιτέχνη με το Block, φάνηκε να είναι μοναδική, και αυτό γιατί ο Νίνο, πάνω από όλα είναι ένας τραγουδιστής, που θέτει ως πρωταρχικό του στόχο, να φτάσει το κέφι και την διασκέδαση σε πρωτόγνωρα επίπεδα, έχοντας ως κύριο όπλο του, ένα μουσικό πρόγραμμα που ελίσσεται άψογα σε όλα τα είδη, και καλύπτει κάθε μουσικό γούστο και προτίμηση. Ο ίδιος, γνωρίζει καλά την συνταγή του live clubbing, αφού πέρα από τις περσινές του εμφανίσεις στο Block146, υπηρέτησε άρτια αυτό το είδος διασκέδασης και τον περσινό χειμώνα, στην τότε μουσική του στέγη, Cabaret Κολωνάκι.

Αυτόν τον χειμώνα 2017 - 2018, ο Νίνο, επιστρέφει στο χειμερινό του σπίτι στο Κολωνάκι, για να ταράξει τα νερά της θερινής πλέον Αθήνας, αλλά και να δημιουργήσει τον απόλυτο χαμό στην πλατεία Κολωνακίου. Η συνταγή είναι απόλυτα επιτυχημένη, και όλοι είμαστε έτοιμοι να διασκεδάσουμε και να τραγουδήσουμε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, το ‘Θεός’, ‘Καταπληκτικά’, αλλά και την πολύ δυνατή καινούργια μπαλάντα του που αγαπήθηκε αυτόματα από το κοινό, ‘ Έρχεται η νύχτα΄.

Βαθμολογία: 
Average: 4.2 (13 votes)