Box Athens live stage

Box Athens live stage

Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020

Το Box Athens , αποτελεί το μεγαλύτερο hotspot του χειμώνα, όντας σε ένα χώρο που έχει πλέον ανακαινιστεί πλήρως και εκσυγχρονισθεί με τελευταίας τεχνολογίας ήχο και φωτισμό. Φιλοξένησε στον εκπληκτικό χώρο του το απόλυτο μουσικό συγκρότημα της χώρας, όπου τα τελευταία χρόνια έχει αποκτήσει το δικό του φανατικό κοινό, το οποίο και ξεσηκώνει σε κάθε live performance τους.

Στην διεύθυνση Πειραιώς 130 λοιπόν στο Γκάζι, δεσπόζει το μαγαζί φαινόμενο που ήρθε και άλλαξε μια για πάντα το πώς διασκεδάσει πλέον το αθηναϊκό κοινό, Box Club Athens, σε ένα χώρο, ο οποίος έχει πλέον ανακαινιστεί και εκσυγχρονισθεί πλήρως με τελευταίας τεχνολογίας ήχο και φωτισμό και στέκεται ικανό να ξεσηκώσει τον καθένα από εμάς, όπως άλλωστε και κάνει κάθε χρονιά, χωρίς σταματημό.

Το box club είναι ομολογουμένως το μαγαζί φαινόμενο των τελευταίων χρόνων, με όλη την Αθήνα να το επιλέγει φανατικά για την διασκέδαση του, προκαλώντας κυριολεκτικά την απόλυτη κοσμοσυρροή. Σε κάθε μέρα λειτουργίας του, το BOX, είναι επιεικώς κατάμεστο, αφού τα τηλέφωνα των κρατήσεων δεν σταματούν να χτυπούν, επιβεβαιώνοντας πως αναφερόμαστε σε ένα από τα σπουδαιότερα hotspot της νυχτερινής Αθήνας. Το νούμερο ένα συγκρότημα της χώρας μας, Melisses, για δεύτερη συνεχή χρονιά, φτάνει την διασκέδαση στα ύψη με το πρόγραμμα τους, ύμνος στο live clubbing, απογειώνοντας όλες τις αισθήσεις μας.


Ας μιλήσουμε όμως λίγο για το συγκρότημα φαινόμενο της χώρας, χωρίς καμία υπερβολή, αφού ήρθαν, είδαν και όντως νίκησαν. Οι Melisses, κατάφεραν μέσα από τις μουσικές που παρουσίασαν, να εισάγουν νέους ήχους, νέα διάσταση του πώς λειτουργούν τα συγκροτήματα, με τον κόσμο όχι μόνο να το δέχεται αλλά και να το καθιστά κανόνα. Είναι μια μοναδική μπάντα, με φρέσκο και νεανικό αέρα, που ήρθε για να αλλάξει μια για πάντα τα δεδομένα της νυχτερινής διασκέδασης. Όμως, την χειμερινή σεζόν Box Athens Melisses 2020 οι Μέλισσες ενώνουν τις δυνάμεις τους με την εκρητική, πολύ ταλαντούχα και πολύ αγαπημένη ΤΑΜΤΑ. H ίδια με κάθε της εμφάνιση, με κάθε της live performance δημιουργεί τον απόλυτο πανικό και έχει καταφέρει να θεωρείται μια από τις κουρφαίες Ελληνίδες τραγουδίστριες αυτή την στιγμή.


Σημείο σταθμός στην καριέρα της, αναμφίβολα αποτέλεσε η συμμετοχή της και ο θρίαμβος της στην Eurovision, όπου κατέκτησε όλη την Ευρώπη. Και με αυτόν ακριβώς τον αέρα θα έρθει στο μεγαθήριο Box Μέλισσες Tάμτα, από την επόμενη σεζόν, ούσα στο πλευρό του κορυφαίου band Melisses, με σκοπό να βάλει φωτιά στο stage του και να προκαλέσει τον πανικό που μόνο εκείνη ξέρει πώς γίνεται.

Book your VIP table now!
Book your VIP table now!
Book your VIP table now!

Μην χάσετε τα νέα μας !

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο σήμερα. Μην ανησυχείτε, δεν στέλνουμε spam!

Μην χάσετε τα νέα μας !

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο σήμερα. Μην ανησυχείτε, δεν στέλνουμε spam!

Μην χάσετε τα νέα μας !

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο σήμερα. Μην ανησυχείτε, δεν στέλνουμε spam!