Πάνος Κιάμος και Αντύπας στο CLUB 22

Ο δημοφιλής τραγουδιστής, υπηρετεί πιστά το στυλ που τον ανέδειξε και τον έθεσε τόσο ψηλά στις προτιμήσεις του κόσμου, και αυτό δεν είναι άλλο από το λαικό ρεπερτόριο του, που τόσο αγαπάει το κοινό του. Δεν επηρεάστηκε ποτέ από τα παροδικά κατά καιρούς ρεύματα της εποχής, αλλά αντίθετα είναι ένας από τους σπουδαιότερους και μεγαλύτερους εκπροσώπους της κλασσικής ελληνικής διασκέδασης, τα μπουζούκια. Ο Πάνος Κιάμος, είναι ένας καλλιτέχνης που δεν επαναπάυθηκε στις κατά καιρούς πολύ μεγάλες επιτυχίες του, αλλά επέλεξε την συνεχή εξέλιξη, και την δημιουργία ενός μουσικού προγράμματος, που δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο.

Τα σταθερά βήματα που έκανε στην αρχή της πορείας του, τον δικαίωσαν απόλυτα, αφού η τεράστια εμπειρία του στις νυχτερινές πίστες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, του έδωσε τα κατάλληλα εφόδια, για να γίνει ένας από τους σπουδαιότερους εκπροσώπους της έννοιας κέφι και γλέντι. Έχει καταξιωθεί ως μία πολύ μεγάλη λαική φωνή, που όπως δείχνει ακράδαντα η συνεχώς ανοδική πορεία του, ήρθε για να μείνει.Ο Πάνος Κιάμος, είναι από τους ερμηνευτές που δέχεται πολύ πρόθυμα τον όρο διασκεδαστής, αφού βάζει ως πρωταρχικό στόχο του, να φτάσει την ψυχαγωγία στο κόκκινο και να κάνει όλο το μαγαζί να χορεύει και να τραγουδάει μέχρι το πρωί.

Με τεράστιες δισκογραφικές επιτυχίες, πλατινένιους δίσκους, και πάνω από όλα την αστείρευτη ενέργεια του πάνω στην σκηνή, είναι ένας τραγουδιστής που κερδίζει επάξια το τόσο εγκάρδιο χειροκρότημα του κόσμου. Μαζί με τον Πάνο Κιάμο στο Club 22, θα είναι ο εξαιρετικός Αντύπας, ο οποίος ξέρει πως να φτάνει το κέφι στο ζενίθ του, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.

Ο ίδιος, συνεργάζεται με τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής βιομηχανίας και έχει αποκτήσει πολύ σημαντική εμπειρία στην πίστα με αργά και σταθερά βήματα έρχεται και η ευρύτερη αναγνώριση από τον κόσμο. Η αυθεντική λαϊκή φωνή του , η απαράμιλλη ενέργεια του πάνω στην σκηνή και το μοναδικό του γκελ με τον κόσμο, τον έχουν κάνει τόσο ξεχωριστό και τον έχουν χρίσει πολύ ψηλά στις προτιμήσεις του κοινού. Ο πρώτος δίσκος του Αντύπα με τίτλο ΄Κίνδυνος' με τις πωλήσεις του να ξεπερνούν κάθε προσδοκία, ακούγεται μέχρι και σήμερα προκαλώντας τον απόλυτο χαμό στα νυχτερινά δρώμενα. Έτσι, την ερχόμενη σεζόν έρχεται στο Club 22 μαζί με τον υπέροχο Πάνο Κιάμο για να προκαλέσει τον δικό του πανικό στα νυχτερινά δρώμενα της πόλης.

Βαθμολογία: 
Average: 5 (11 votes)