22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ " THE SECRET" ΣΤΟ GOTHAM STAGE

22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ " THE SECRET" ΣΤΟ GOTHAM STAGE

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018

To Gotham city, αποτελεί την επιτομή της διασκέδασης στα Βόρεια Προάστια αφού εδρεύει στο Μαρούσι, και έχει φιλοξενήσει τα πιο επιτυχημένα και μεγάλα ονόματα της εγχώριας μουσικής σκηνής. Το αγαπημένο στέκι της οδού Κηφισίας, μας έχει κακομάθει αφού οι επιλογές του για να απογειώσει την διασκέδαση μας, είναι πάντα πολύ προσεγμένες και αποτελούν τις πιο ευχάριστες εκπλήξεις.


Τον περσινό χειμώνα, το κέφι απογειώθηκε από τον μοναδικό Λευτέρη Πανταζή και τον εκρηκτικό Νίνο. Είναι ένα από τα μαγαζιά, που δεν μας απογοητεύουν ποτέ αφού βάζει ως πρωταρχικό του στόχο να απογειώσει το κέφι στο ζενίθ του. Από όταν πήρε την θέση του ιστορικού Guzel, και άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του, ενθουσίασε όλη την πόλη που το έχρισε ως ένα από τα καλύτερα live stage της Αθήνας, όπως και έναν μοναδικό χώρο που φιλοξενεί τα καλύτερα parties και events της πόλης. Ο προκάτοχος του, του 'πέρασε' αναλλοίωτα τα κατάλληλα vibes με όλο το αθηναικό κοινό να έχει επισκεφτεί το μαγαζί, με σκοπό να φτάσει το κέφι του στο κόκκινο.

Ένα εξαιρετικό πάρτι θα μπει στην πρωταγωνίστρια γραμμή του Gotham Stage Club, και το Σάββατο στις 22 Οκτωβρίου έρχεται το The Secret, ένα event που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του κόσμου και θα κρατήσει το κέφι και την διασκέδαση στον ύψιστο βαθμό. Πρόκειται για ένα μοναδικό project, με τους καλύτερους dj's της πόλης να βρίσκονται στις επάλξεις, και υπέροχα special surprises να 'χαράζουν' τον απόλυτο μονόδρομο της νυχτερινής ψυχαγωγίας, ο οποίος θα δείχνει αποκλειστικά το Μαρούσι και πιο συγκεκριμένα την Λεωφόρο Κηφισίας 10. Θα πρόκειται αναμφίβολα για μια εξαιρετική βραδιά μυστηρίου, που θα υμνήσει το clubbing σε όλο του το μεγαλείο, και όλο το αθηναικό κοινό θα το επιλέξει φανατικά, καθιστώντας το Gotham κατάμεστο. Βεβαίως, για να στεγαστεί και φιλοξενηθεί ένα τέτοιων προδιαγραφών πάρτι, πρέπει και το ανάλογο μαγαζί να είναι αντίστοιχου βεληνεκούς.


Αναμφίβολα το Gotham Stage Club, πληροί όλα τα στοιχεία, που είναι ικανά για να το χρίσουν ως ένα από τα καλύτερα club και live stages της πόλης, όπως και ως έναν από τους κορυφαίους λόγους για να επιλέξεις τα Βόρεια Προάστια για να απογειώσεις την διασκέδαση σου. Ένα από τους κύριους στόχους που πρόκειται να επιτευχθεί σε όλο του το μεγαλείο το Σάββατο 22 Οκτωβρίου, μέσω του μοναδικού The Secret, είναι να ικανοποιηθεί κάθε μουσικό γούστο και προτίμηση, χωρίς να φύγει κάποιος ανικανοποίητος. Έτσι, στα decks του Gotham Stage Club, θα βάλουν φωτιά, οι dj's Achilles, Ockey και Nasos Dallis, όπου θα ανεβάσουν πολύ ψηλά τον πήχη της διασκέδασης, δικαιώνοντας τις φήμες γύρω από τα ονόματα τους. Στο Gotham Stage Club λοιπόν, θα πρωταγωνιστήσει και θα φέρει αέρα και αύρα από μαγαζιά του εξωτερικού, ένα άκρως μυστήριο project, το μοναδικό The Secret, όπου μας προειδοποιεί να προετοιμαστούμε για ένα μοναδικό μουσικό και χορευτικό show, άρτια πλαισιωμένο από τα vibes των καλύτερων dj's και των άψογων μουσικών τους επιλογών.


Οι μέρες πλησιάζουν και το εξαιρετικό αυτό project, έρχεται να συνταράξει τα νερά της νυχτερινής μας διασκέδασης, και να θέσει στην πρωταγωνίστρια γραμμή της βραδινής Αθήνας, για ακόμα μια φορά, το μοναδικό Gotham Stage Club.


Τηλέφωνο κρατήσεων και πληροφορίες: 211.850.3680 & 211.850.2544

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ON DECKS

-ACHILLES

-OCKEY

-NASOS DALLIS

____________________________________________

ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ:

• Προπώληση: ενεργή στα τηλέφωνα

• Τέλος προπώλησης εισιτηρίων ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

• Εισητήρια στην είσοδο: υπάρχει δυνατότητα

____________________________________________

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ:

Prive: 12 άτομα 2 special φιάλες

VIP: 12 άτομα 2 special φιάλες και σαμπάνια

Τηλέφωνο κρατήσεων και πληροφορίες: 211.850.3680 & 211.850.2544

Book your VIP table now!
Book your VIP table now!
Book your VIP table now!

Μην χάσετε τα νέα μας !

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο σήμερα. Μην ανησυχείτε, δεν στέλνουμε spam!

Μην χάσετε τα νέα μας !

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο σήμερα. Μην ανησυχείτε, δεν στέλνουμε spam!

Μην χάσετε τα νέα μας !

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο σήμερα. Μην ανησυχείτε, δεν στέλνουμε spam!