BLOCK146 ΣΕ ΝΕΟ ΧΩΡΟ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ!

BLOCK146 ΣΕ ΝΕΟ ΧΩΡΟ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ!

Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020

To Block 146 βρισκόταν από την αρχή της λειτουργίας του στο νησάκι των Βορείων Προαστίων, Νέα Ερυθραία. Για όλα αυτά τα χρόνια λοιπόν δέσποζε επιβλητικά στην Χαριλάου Τρικούπη 146, και αποτελούσε την νούμερο ένα επιλογή κάθε Αθηναίου για όλες τις ώρες της ημέρας, καθώς ήταν ο καλύτερος λόγος για να αποφασίσεις πως η διασκέδαση σου θα κινηθεί προς τα Βόρεια. Όντας το πιο επιτυχημένο all day bar-restaurant των Βορείων Προαστίων, ήταν κάτι το καινοτόμο που κατάφερε να συνδυάσει όλες τις απολαύσεις για κάθε ώρα της ημέρας. Η διασκέδαση στο Block 146 ξεκινούσε πάντα από πολύ νωρίς, με τα καλύτερα χαρμάνια καφέ να βρίσκονται εκεί για να καλημερίσουν τους πελάτες με τον καλύτερο τρόπο.

Η συνέχεια μας έβρισκε πάντα πολύ μπερδεμένους με την επιλογή μας, μπροστά στον εξαιρετικό κατάλογο του μαγαζιού σχετικά με το brunch, αφού πραγματικά περιείχε ό,τι μπορούσε να φανταστεί και να επιθυμήσει κανείς. Φρέσκοι χυμοί και ευφάνταστα smoothies, συμπλήρωναν με τον καλύτερο τρόπο τις πρωινές ώρες της ημέρας μας, μέχρι να εντυπωσιαστούμε από τις γευστικές προτάσεις των main dishes του μαγαζιού. Το Block146 κατόρθωσε να δημιουργήσει κάτι πολύ δύσκολο, να ενώσει με άψογο τρόπο, τις απολαύσεις και τα θέλω του κοινού του μαγαζιού, για κάθε ώρα της ημέρας. Δεν αναφερόμαστε απλά σε ένα πολύ επιτυχημένο καφέ, εστιατόριο ή νυχτερινό μαγαζί, αλλά στον συνδυασμό όλων αυτών με πλήρη αρτιότητα. Έτσι, όσο οι δείκτες κατευθύνονταν σε πιο μεσημεριανές ώρες, το menu του Block γινόταν αντάξιο με αυτά των καλύτερων και πιο fusion restaurant. Πολύχρωμες σαλάτες, και main dishes με φαντασία και γεύση που δύσκολα συναντάς, στέκονταν ικανά να εντυπωσιάσουν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.

Κανείς όμως δεν μπορεί να αρνηθεί ότι το Βlock 146 ήταν αυτό που έδωσε ζωή στην Νέα Ερυθραία και μετατόπισε όλο το νυχτερινό ενδιαφέρον για πρώτη φορά στα Βόρεια Προάστια. Τα καλύτερα πάρτυ της πόλης έλαβαν χώρα εκεί, οι top dj's έβαλαν φωτιά μέσα από τα decks του μαγαζιού και μοναδικά live performances από σπουδαία ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου, όπως οι Μέλισσες, ο Νίνο, ο Στέλιος Ρόκκος, ο Σταν, η Μαλού, η Έλλη Κοκκίνου, ο Ηλίας Βρεττός, και πληθώρα άλλων, έχρισαν το Block ως ένα από τα μεγαλύτερα Hotspots της πόλης.


Αυτή όμως την χειμερινή σεζόν, το Block 146 μετακομίζει στην πιο πολυσύχναστη και λαοφιλή γειτονιά των club Αθήνας, και αυτή δεν είναι άλλη από την πλατεία Κολωνακίου. Δίπλα στα μεγαλύτερα all day meet points της πρωτεύουσας, θα δεσπόζει επιβλητικά πλέον το άλλοτε στολίδι της Νέας Ερυθραίας, στην θέση που βρισκόταν το πολύ γνωστό Rock n Roll, στην πλατεία Κολωνακίου, ενώ το τελευταίο μετακομίζει και αυτό με την σειρά του στην θέση που βρισκόταν το θρυλικό dybbuk, στον παλιό του χώρο, στην οδό Λουκιανού. Ένα είναι το σίγουρο, πως η τοποθεσία δεν καθορίζει ένα μαγαζί, και το Block 146 είναι ένας χώρος με πολύ καλά δουλεμένα στοιχεία που δεν το έχουν θέσει άδικα στην κορυφή των προτιμήσεων του αθηναικού κοινού, κάτι που θα συνεχίσει να γίνεται και από την νέα του θέση στην καρδιά της Αθήνας.

Book your VIP table now!
Book your VIP table now!
Book your VIP table now!

Μην χάσετε τα νέα μας !

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο σήμερα. Μην ανησυχείτε, δεν στέλνουμε spam!

Μην χάσετε τα νέα μας !

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο σήμερα. Μην ανησυχείτε, δεν στέλνουμε spam!

Μην χάσετε τα νέα μας !

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο σήμερα. Μην ανησυχείτε, δεν στέλνουμε spam!