Μπουζούκια και Πίστες για τον Χειμώνα στην Αθήνα!

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΠΙΣΤΕΣ ΑΘΗΝΑ ΧΕΙΜΩΝΑΣ

H πιο όμορφη εποχή του χρόνου βρίσκεται πλέον εδώ και τα σπουδαιότερα νυχτερινά κέντρα με πυρήνα τους φυσικά το απόλυτο μονοπώλιο της χειμερινή ψυχαγωγίας στο κέντρο της Αθήνας έχουν επιστρατεύσει τα καλύτερα σχήματα τους για να χριστούν ως οι απόλυτοι νικητές τουχειμώνα 2021. Όταν σκεφτόμαστε την χειμερινή περίοδο και διασκέδαση ένα μαγαζί μας έρχεται αυτόματα στο μυαλό. Ο λόγος φυσικά για το Fantasia live, όπου είναι ομολογουμένως ένα από τα καλύτερα μπουζούκια της Αθήνας, αφού προάγει την απόλυτη ελληνική διασκέδαση. Αποτελεί μια εγγύηση για την νυχτερινή ψυχαγωγία, και οι θαμώνες που το επιλέγουν, είναι πιστοί και αυξάνονται συνεχώς.

Μπορεί να μην μετράει πολλά χρόνια λειτουργίας στα νυχτερινά δρώμενα, αλλά αυτό δεν το εμπόδισε, να χριστεί ως ένα από τα απόλυτα hotspots, που εκπροσωπεί την αυθεντική διασκέδαση και κέφι. Οι θαμώνες του όλο και αυξάνονται και γνωρίζουν καλά, πως όταν κάποιος επιθυμεί να φτάσει το κέφι του στο κόκκινο, η Λεωφόρος Ποσειδώνος 5 είναι ο απόλυτος μονόδρομος. Το Fantasia live μας είχε συνηθίσει για τα τελευταία χρόνια να έχει μόνιμο μουσικό leader, και αυτός δεν ήταν άλλος από τον εξαιρετικό Κωσταντίνο Αργυρό όπως άλλωστε θα είναι και φέτος έχοντας στην μουσική του παρέα για αυτή την σεζόν τον εξαιρετικό Νίνο. O Νίνο, με μια δεκαετή πλέον πορεία στα μουσικά δεδομένα, έχει καταφέρει να ξεχωρίσει, και να θεωρείται πλέον, ως ένας από τους πιο επιτυχημένους καλλιτέχνες της γενιάς του, χάρη φυσικά στην εκρηκτική ενέργεια που εκπέμπει πάνω στο stage, αλλά και λόγω των πολυάριθμων επιτυχιών που έχει ερμηνεύσει, και έχουν αγαπηθεί τόσο πολύ από τον κόσμο.

Είναι γεγονός ότι το ΥΤΟΝ, έχει χαρακτηριστεί από τους πιστούς θαμώνες της νύχτας ως ο απόλυτος ναός της νυχτερινής διασκέδασης. Μετρά χρόνια παρουσίας στην Αθήνα και είναι από τα λίγα κέντρα που είναι κοντά μας περισσότερες βραδιές από το σύνηθες πρόγραμμα των υπόλοιπων μαγαζιών, πράγμα καθόλου τυχαίο. Το κέφι και η διασκέδαση έχουν βρει την στέγη τους τα τελευταία χρόνια , καθώς το μαγαζί γεμίζει κάθε τετραγωνικό του μέτρο κάθε βράδυ λειτουργίας του. Τα ηνία του μαγαζιού, για την χειμερινή σεζόν, παίρνει ένας παλιός γνώριμος, και ο λόγος φυσικά για τον μοναδικό Νίκο Βέρτη. Ο Νίκος Βέρτης, έχει ξεκινήσει το μουσικό του ταξίδι σε αθηναϊκές σκηνές, όντας στο πλευρό πολύ σπουδαίων καλλιτεχνών. Αυτό τον βοήθησε να αναπτύξει το μουσικό του γονίδιο, και να χριστεί ως ένας από τους μεγαλύτερους εκπροσώπους του ερωτικού κυρίως τραγουδιού στην Ελλάδα.

To Αθηνών Αρένα, είναι ένα από τα πιο γνωστά και αγαπητά μπουζούκια της νυχτερινής Αθήνας, και δεσπόζει εκεί που χτυπάει πάντα καλύτερα η καρδιά της καλοκαιρινής διασκέδασης, στην οδό Πειραιώς ανάμεσα στον Ταύρο και στο Γκάζι. Αποτελεί ένα από τα ιστορικότερα μπουζούκια της πόλης, αφού άνοιξε τις πόρτες του για πρώτη φορά πριν χρόνια, με τα κορυφαία ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου να παρελαύνουν από την σκηνή του. Ένα από τα σημαντικότερα ατού του, είναι η ευχέρεια να φιλοξενήσει μεγάλο ποσοστό κόσμου, αφού η χωρητικότητα του, το καθιστά ως μία από τις μεγαλύτερες σε μέγεθος, νυχτερινές πίστες. Τα μουσικά ηνία του Αθηνών Αρένα 2018 2019 θα πάρει ξανά ο Αντώνης Ρέμος, ένας καλλιτέχνης που έχει βρει την χρυσή συνταγή και είναι από τους καλλιτέχνες που δεν επαναπαύονται στα ήδη κεκτημένα τους, αλλά εξελίσσεται συνεχώς, δημιουργώντας το καλύτερο ελληνικό πρόγραμμα, που θα μπορούσε κανείς να επιλέξει για την διασκέδαση του. Στο πλευρό του θα βρίσκεται η Δέσποινα Βανδή.

Τέλος, νυχτερινό κέντρο σταθμός για τον φετινό χειμώνα αναμένεται και πάλι να είναι το μοναδικό live stage, το Box Athens με τις Μέλισσες. Τέταρτη χρονιά στην οδό Πειραιώς 130 στο Γκάζι αποτελεί το κορυφαίο νυχτερινό κέντρο όπου οι Melisses βάζουν φωτιά και προσφέρουν τρομερές στιγμές σε κάθε έναν παρευρισκόμενο!

Τέλος θα υπάρχουν και τα εξής σχήματα:

Επίσης εδώ μπορείτε να δείτε και:

 
Βαθμολογία: 
Average: 4.9 (12 votes)