Σχήματα & Πίστες - Καλοκαίρι Αθήνα

Σχήματα & Πίστες - Καλοκαίρι Αθήνα

Κυριακή 15 Ιουλίου 2018

To καλοκαίρι βρίσκεται πλέον εδώ και τα καλοκαιρινά νυχτερινά κέντρα φόρεσαν τα θερινά τους και επιστράτευσαν τα πιο δυνατά ονόματα της μουσικής σκηνής της χώρας για να διεκδικήσουν την πρωτιά στις επιλογές των Αθηναίων στα καλοκαιρινά μπουζούκια πίστες 2018. Είναι γεγονός ότι το Frangelico, έχει χαρακτηριστεί από τους πιστούς θαμώνες της νύχτας ως ο απόλυτος ναός της νυχτερινής διασκέδασης. Μετρά χρόνια παρουσίας στην Αθήνα και είναι από τα λίγα κέντρα που είναι κοντά μας περισσότερες βραδιές από το σύνηθες πρόγραμμα των υπόλοιπων μαγαζιών, πράγμα καθόλου τυχαίο. Το κέφι και η διασκέδαση έχουν βρει την στέγη τους στην Λεωφόρο Ποσειδώνος 35 τα τελευταία χρόνια , καθώς το μαγαζί γεμίζει κάθε τετραγωνικό του μέτρο κάθε βράδυ λειτουργίας του. Είναι ο ορισμός της νυχτερινής πίστας και τα ονόματα που το έχουν εκπροσωπήσει το αποδεικνύουν ακράδαντα. Την φετινή καλοκαιρινή σεζόν στην πρώτη γραμμή ο εξαιρετικός Γιώργος Γιαννιάς, ένας από τους πιο δημοφιλείς και αγαπητούς τραγουδιστές της χώρας μας, με τα τραγούδια του να έχουν χριστεί ως προσωπικά αγαπημένα του κόσμου και να ακούγονται παντού σε όλα τα νυχτερινά μαγαζιά. Ο κόσμος τον επιλέγει και τον αγαπάει σταθερά σε όλα τα χρόνια της πορείας του, κάτι που γίνεται αμέσως αντιληπτό από την εικόνα των μαγαζιών που εμφανίζεται τα οποία είναι κατάμεστα. Στο πλευρό του, θα βρίσκεται ο Σάκης Αρσενίου ο οποίος κατάφερε πολύ γρήγορα να εδραιωθεί ως σπουδαίος ανερχόμενος λαϊκός τραγουδιστής και να παρουσιάσει τις μεγάλες του επιτυχίες ''Κόλαση'' , ''Οξυγόνο'' και ''Συγκεντρώσου'' και η πίστα του Φραντζέλικο μπουζούκια τηλέφωνο 2018 αναμένεται να πάρει φωτιά.


Κατόρθωσε άξια να καθιερωθεί στην νύχτα και απέκτησε φανατικό κοινό, με αποτέλεσμα φέτος να έρχεται να συμπληρώσει την μοναδική ομάδα του Frangelico. Καλοκαίρι και Fantasia live δεν μπορούν να πάνε χωριστά. Βέβαια χωριστά δεν μπορεί να πάει και το Fantasia live από τον Κωσταντίνο Αργυρό, έτσι και για αυτή την καλοκαιρινή σεζόν η συνήθεια που έγινε λατρεία επιστρέφει στα νυχτερινά δρώμενα. Tο Fantasia live, είναι από τα στολίδια της Παραλιακής, και ένας από τους βασικότερους λόγους που η Λεωφόρος Ποσειδώνος είναι ένα από τα μεγαλύτερα νυχτερινά hotspot. Ως νυχτερινό κέντρο, είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο φαντασμαγορικά και αγαπητά μπουζούκια της πόλης ανεξαρτήτως περιόδου, με το αθηναικό κοινό να το επιλέγει φανατικά για να γίνει μέρος της πιο όμορφης εμπειρίας. Ο Κωσταντίνος Αργυρός, λοιπόν ο κύριος οικοδεσπότης του συγκεκριμένου μαγαζιού, από την πρώτη φορά που μας συστήθηκε, κέρδισε αμέσως την προσοχή και το μετέπειτα μεγάλο ενδιαφέρον του κόσμου, λόγω της εξαιρετικής φωνής του, αλλά και του πολύ χαμηλού προφίλ που διατήρησε σε όλα τα χρόνια της πορείας του. Με την νέα του επιτυχία που όπως φαίνεται θα είναι το τραγούδι του καλοκαιριού ''Λιώμα'' είναι έτοιμος να κάνει τον χαμό που μόνο εκείνος ξέρει πως γίνεται, στην μόνιμη ''εξοχική'' του κατοικία, Φαντασία Αργυρός 2018.


Το κομμάτι που ακούστηκε περισσότερο από κανένα άλλο όμως όλο τον χειμώνα, αλλά αποτελεί και το τραγούδι που θα ξεσηκώσει κάθε θαμώνα οποιουδήποτε μαγαζιού είναι ένα και ανήκει στον μοναδικό Πάνο Κιάμο. Έτσι προφανώς και επειδή ''θέλουμε να τον ξαναδούμε'' έρχεται για αυτή την καλοκαιρινή σεζόν στο μοναδικό Ποσειδώνιο. To Ποσειδώνιο 2018, είναι ένα από τα πιο γνωστά και αγαπητά μπουζούκια της νυχτερινής Αθήνας, και δεσπόζει εκεί που χτυπάει πάντα καλύτερα η καρδιά της καλοκαιρινής διασκέδασης, στην Παραλιακή. Αποτελεί ένα από τα ιστορικότερα μπουζούκια της πόλης, αφού άνοιξε τις πόρτες του για πρώτη φορά το 1991, με τα κορυφαία ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου να παρελαύνουν από την σκηνή του. Ο Πάνος Κιάμος, τώρα έχει βρει την χρυσή συνταγή, και μένει ανεπηρέαστος από όλα τα παροδικά ρεύματα της εποχής, καθώς υπηρετεί πιστά το λαικό στυλ και ρεπερτόριο που τον ανέδειξαν, και τον έθεσαν τόσο ψηλά.


Το Ακρωτήρι club παραλιακή, δεσπόζει επιβλητικά στην περιοχή του Ελληνικού, και βρίσκεται ακριβώς δίπλα στην θάλασσα, μεταφέροντας μας σε ένα απόλυτα καλοκαιρινό σκηνικό. Πλήρως ανακαινισμένο, με εξαιρετική διακόσμηση, διαθέτει σύγχρονους αναπαυτικούς καναπέδες, πλήθος stands, και έναν υπέροχο vip χώρο.τας κατ' επέκταση στην ατμόσφαιρα και στην διάθεση μας, την καλοκαιρινή χροιά που τους πρέπει. Το Ακρωτήρι έχει το ατού πως είναι ένα από τα μεγαλύτερα club της Αθήνας, αν όχι το μεγαλύτερο, καθώς χιλιάδες άνθρωποι έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν εκεί και η αλήθεια είναι πως το κάνουν, καθιστώντας το κατάμεστο. Υπερσύγχρονος ήχος, εκπληκτικός φωτισμός, αλλά και μια σειρά από οπτικά εφέ, που αναμένεται να εντυπωσιάσουν όλους τους παρευρισκόμενους, βρίσκονται εκεί και την φετινή καλοκαιρινή σεζόν με σκοπό να χρηστεί ως ο απόλυτος θερινός προορισμός. Για αυτή την καλοκαιρινή σεζόν, ο άρχοντας της νύχτας Νότης Σφακιανάκης ενώνει τις δυνάμεις του με μια σπουδαία λαική ερμηνεύτρια, την Καίτη Γαρμπή από τις 29 Ιουνίου και για κάθε Παρασκευή και Σάββατο, ανεβάζοντας τον πήχη της καλοκαιρινής ψυχαγωγίας στον ύψιστο βαθμό. Ο Νότης Σφακιανάκης λοιπόν, ανήκει στην κορυφή με τους καλύτερους ερμηνευτές της χώρας μας, αφού ο ίδιος διαθέτει στο μουσικό του ενεργητικό, αναρίθμητα τραγούδια που έχουν γίνει τεράστιες διαχρονικές επιτυχίες. Τα λόγια για τον εξαιρετικό αυτό τραγουδιστή του έρωτα κατά πολλούς, πραγματικά θα είναι πολύ φτωχά μπροστά στο φαινόμενο που οι πιστοί και χιλιάδες θαυμαστές του αποκαλούν ως Άρχοντα της νυχτερινής πίστας.


Μια πορεία στα μουσικά και νυχτερινά δρώμενα που μετράει πάνω από τριάντα χρόνια, χρυσοί και πλατινένιοι δίσκοι, που μας χάρισαν μερικά από τα πιο αγαπητά και διαχρονικά κομμάτια, που έχουν τεθεί πολύ ψηλά στις καρδιές μας, αλλά και ένας καλλιτέχνης που δίνει κάθε φορά την ψυχή του για να φτάσει κάθε συναίσθημα μας στο απόγειο του. Πιστός στο λαϊκό τραγούδι, που εκπροσωπεί άψογα όλα αυτά τα χρόνια, έχει ερμηνεύσει από άκρως χορευτικά και διασκεδαστικά κομμάτια, μέχρι τις πιο αισθαντικές μπαλάντες που έχουν χριστεί ως οι απόλυτοι ύμνοι του έρωτα. Η πορεία του ξεκινάει στις αρχές της δεκαετίας του 90, και από τότε δεν έχει σταματήσει στιγμή να μας απασχολεί μουσικά. Μαζί του θα βρίσκεται στο φαντασμαγορικό Ακρωτήρι summer club, η μοναδική λαϊκή τραγουδίστρια Καίτη Γαρμπή, μία από τις βασίλισσες της ελληνικής νυχτερινής σκηνής και φυσικά όχι αδίκως. Τα τραγούδια της χαρακτηρίζονται από απόλυτη ποικιλία αφού, κινούνται άψογα από άκρως χορευτικούς ρυθμούς, όμως διαθέτει και μοναδικές αισθαντικές μπαλάντες που φτάνουν κάθε συναίσθημα στο απόγειο του. Έχει στο ενεργητικό της αναρίθμητα επιτυχημένα τραγούδια που ελίσσονται από άκρως ξεσηκωτικούς ρυθμούς, μέχρι μοναδικές αισθαντικές μπαλάντες που απογειώνουν όλα τα συναισθήματα. Έτσι από τις 29 Ιουνίου έρχεται στην σκηνή του Ακρωτήρι summer club μαζί με τον εξαιρετικό Νότη Σφακιανάκη για να δώσουν το δικό τους στίγμα στην θερινή νυχτερινή διασκέδαση. Νότης Σφακιανάκης και Καίτη Γαρμπή για το καλοκαίρι του 2018, υπόσχονται μόνο ένα πράγμα. Ότι θα χρήσουν χωρίς καμία αμφιβολία το Ακρωτήρι summer club ως τον απόλυτο θερινό προορισμό για κάθε γνήσιο λάτρη της ελληνικής διασκέδασης.


Και η συνέχεια έρχεται με τα νυχτερινά κέντρα, τα μπουζούκια και τις πίστες της αθήνας για τον χειμώνα 2018-2019.

Book your VIP table now!
Book your VIP table now!
Book your VIP table now!

Μην χάσετε τα νέα μας !

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο σήμερα. Μην ανησυχείτε, δεν στέλνουμε spam!

Μην χάσετε τα νέα μας !

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο σήμερα. Μην ανησυχείτε, δεν στέλνουμε spam!

Μην χάσετε τα νέα μας !

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο σήμερα. Μην ανησυχείτε, δεν στέλνουμε spam!