ROMEO CLUB ΜΕ ΓΙΩΡΓΟ ΣΑΜΠΑΝΗ

ROMEO CLUB ΜΕ ΓΙΩΡΓΟ ΣΑΜΠΑΝΗ

Κυριακή 11 Αυγούστου 2019

Το romeo summer, είναι τοποθετημένο σε ένα πανέμορφο ειδυλλιακό περιβάλλον, το οποίο μας προετοιμάζει για το επερχόμενο καλοκαίρι, καθώς ο χώρος αυτός, αποτελεί την ιδανική πρόταση για μια δροσερή απόδραση όλες τις ώρες της ημέρας. Το μοναδικό Romeo club λοιπόν, συνεχίζοντας την πολύ επιτυχημένη πορεία του στην διασκέδαση, ανοίγει τις πόρτες του, με σκοπό να υποδεχτεί κάθε πιθανό θαμώνα που θα το επιλέξει φυσικά για τα τρομερά events και live performances που θα λάβουν χώρα στο μαγαζί, αυτή την περίοδο. Τα συστατικά της επιτυχίας του είναι πολλά, με κυριότερο ίσως την εξαιρετική και έμπειρη ομάδα συνεργατών, που δημιούργησαν ένα μαγαζί, που ανταποκρινόταν απόλυτα στην εποχή και στις προτιμήσεις του κόσμου. Επιπρόσθετα είναι εκείνος ο χώρος που διαθέτει τις κατάλληλες υποδομές και προδιαγραφές για να λάβουν χώρα εκεί, εταιρικές εκδηλώσεις, αλλά και γενικότερα, events.

Στην ουσία είναι ίσως από τα ελάχιστα μαγαζιά, που καταφέρνει να συνδυάσει τα πάντα και φυσικά live clubbing μαζί με μοναδικά projects. Από πολύ νωρίς, η μουσική που κυριαρχεί στον χώρο, σε προϊδεάζει να υποδεχτείς όσο πιο γλυκά και όμορφα γίνεται, το καλοκαίρι που μας έρχεται. Στο Romeo club ανήκει φυσικά και το βράδυ, αφού κάθε νύχτα, το μαγαζί, προσφέρει και μια διαφορετική πρόταση για διασκέδαση, είτε με τα καθιερωμένα πάρτι του, είτε με τα special surprise events, που θα διοργανώσει για αυτό το καλοκαίρι.

Οι καλοκαιρινές μέρες, έχουν βρει την μόνιμη στέγη τους πια στο Ρομέο Σαμπάνης, και αυτό αποδεικνύεται συνεχώς. Αποτελεί ένα από τα καλύτερα νυχτερινά κέντρα της Αθήνας, καθώς ο καθένας έχει την ευκαιρία να απολαύσει το ποτό του υπό την αιγίδα των μοναδικών projects που έχουν ετοιμάσει οι ιθύνοντες για εμάς. Θα φιλοξενήσει πάρτι και events που θα συζητηθούν πολύ, καθώς είναι εκείνο το μαγαζί που έχει στεγάσει τα σπουδαιότερα από αυτά και δημιουργεί πάντα τον απόλυτο πανικό στα νυχτερινά δρώμενα, αφού σε κάθε μέρα του, υπήρχε η απόλυτη κοσμοσυρροή. Έχει projects που έχουν φανατικό κοινό, που το αγαπάνε, το υποστηρίζουν και που απογειώνουν τις αισθήσεις μας, κάνοντας τον κόσμο να διασκεδάζει και να χορεύει μέχρι το πρωί. Μία σούπερ ομάδα από top dj’s και εκρηκτικές χορευτικές παρουσίες, φαντασμαγορικά οπτικά εφέ, και τις καλύτερες μουσικές επιλογές αποτελούν την τέλεια απάντηση, στο γιατί στο Romeo live summer, επικρατεί ο απόλυτος χαμός και γιατί είναι το απόλυτο καλοκαιρινό meetpoint της πόλης.

Γιατί αν κάτι ξέρουμε σίγουρα για το στολίδι της Παραλιακής είναι πως το Romeo summer Σαμπάνης, είναι ομολογουμένως ένα από τα κορυφαία μαγαζιά, και μια από τις must επιλογές της Αθήνας, μόλις η θερινή περίοδος κάνει την εμφάνιση της, αφού δίνει την ευκαιρία στους θαμώνες του, να απολαύσουν το ποτό τους. Και όλα αυτά γιατί είναι ένας χώρος ικανός να καλύψει όλα τα γούστα και όλες τις προτιμήσεις, αφού προάγει και εκπροσωπεί με τον καλύτερο τρόπο την αγαπημένη ψυχαγωγία κάθε Αθηναίου το καλοκαίρι.. την ψυχαγωγία!

Book your VIP table now!
Book your VIP table now!
Book your VIP table now!

Μην χάσετε τα νέα μας !

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο σήμερα. Μην ανησυχείτε, δεν στέλνουμε spam!

Μην χάσετε τα νέα μας !

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο σήμερα. Μην ανησυχείτε, δεν στέλνουμε spam!

Μην χάσετε τα νέα μας !

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο σήμερα. Μην ανησυχείτε, δεν στέλνουμε spam!