SexMeUp Harlem Club Athens

SexMeUp Harlem Club Athens

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019

Akanthus Gazoo Club & Sex Me Up Μπορεί να έχεις πάει σε πολλά RNB party , μπορεί να έχεις πάει σε πολλά club , αν όμως δεν έχεις πάει στο sex me up στο spell club πραγματικά δεν ξέρεις τίποτα από rnb. Στο μεγαλύτερο club της Αθήνας στο spell κάθε Κυριακή το rnb party sex me up έρχεται και αναστατώνει την νυχτερινή Αθήνα. Οι Κυριακές στο lohan club είχαν άλλη αίσθηση και δεν θυμίζουν σε τίποτα την διασκέδαση που ξέραμε. Ο dj doc και ο dj goodfella δίνουν τον ρυθμό για ένα ξέφρενο party. Κάτω από την rnb μουσική υπόκρουση αισθησιακά κορμιά λικνίζονται ανεβάζοντας στα ύψη την θερμοκρασία. Η σαμπανομαχία γίνετε σπορ με δυνατούς αθλητές σε μία μάχη άνευ όρων στην αρένα του spell club.

Οι καυτές χορεύτριες και οι γυμνασμένοι χορευτές ξεσηκώνουν τους φίλους του lohan club Γκάζι και αυτοί με την σειρά χορεύουν μέχρι το πρωί. Όλα αυτά είναι πταίσματα μπροστά σε αυτά που συμβαίνουν όταν ακούγεται η επιτυχία του O.T. Genesis ""Ι am in love with the coco"". O κόσμος παραληρεί , χορεύουν πάνω σε καναπέδες τραγουδώντας την επιτυχία του O.T. Genesis και οι σαμπάνιες πηγαινοέρχονται ασταμάτητα. Οι κλασικοί θαμώνες ανεβαίνουν στο stage του spell club και χορεύουν και αυτοί μαζί τους. Το spell club έχει φιλοξενήσει και μεγάλους rnb καλλιτέχνες όπως τον TYGA. Ο Αμερικανός ράπερ με τις γνωστές επιτυχίες Rack City, Holla at Me, Deuces, Faded, Make It Nasty, Switch Lanes, Molly, Loyal, Bubble But, Bend Ova ήρθε στο Lohan club και ξεσήκωσε τους θαυμαστές του.


Ο κόσμος γέμισε από νωρίς το Τόκυο Theater athens club ενώ τα εισιτήρια γίνανε sold out λίγες μέρες πριν. Ο TYGA έφερε μαζί του και την ετεροθαλή αδερφή της διάσημης Khloé Kardashian.Η Kylie Jenner είναι η μικρότερη κόρη του Bruce και της Kris Jenner, μητέρα της Kourtney, Kim και Khloé Kardashian. Μία φωτογραφία της από τα καμαρίνια του tokyo club στο προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μάζεψε εκατομμύρια likes. To tokyo γκάζι club είναι κάθε Κυριακή το στέκι των Ελλήνων και ξένων πρωταθλητών. Μετά από κάθε κατάκτηση τροπαίου οι ξένοι κυρίως αθλητές έρχονται στο spell club να γιορτάσουν κάτω από τους rnb ρυθμούς και με πολλές σαμπάνιες τα επιτεύγματα τους. Ειδικά για τους μπασκετμπολίστες τόσο του Ολυμπιακού όσο και του Παναθηναϊκού κάθε νίκη τους συνοδεύεται με επίσκεψη στο spell club.


To rnb στο Ακάνθους club είναι κάτι παραπάνω από διασκέδαση, είναι μία ιεροτελεστία. Πολλές φορές μετά το κλείσιμο του spell club αρκετός κόσμος μαζεύεται στην είσοδο του και βάζοντας μουσική από τα αυτοκίνητα χορεύουν. Μπορεί το lohan club να κλείνει αλλά το party μεταφέρεται έξω στην Ιερά οδό με τον κόσμο να τραγουδάει ""I am in love with the coco"". To sex me up στο lohan athens club δεν είναι απλά ένα party είναι το απόγειο της διασκέδασης , άμα δεν έχεις πάει στο Akanthus gazoo club Κυριακή πραγματικά δεν έχεις καταλάβει τι εστί διασκέδαση.

Book your VIP table now!
Book your VIP table now!
Book your VIP table now!

Μην χάσετε τα νέα μας !

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο σήμερα. Μην ανησυχείτε, δεν στέλνουμε spam!

Μην χάσετε τα νέα μας !

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο σήμερα. Μην ανησυχείτε, δεν στέλνουμε spam!

Μην χάσετε τα νέα μας !

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο σήμερα. Μην ανησυχείτε, δεν στέλνουμε spam!