Η ΠΑΟΛΑ ΚΑΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΡΚΟΥΛΗΣ ΣΤΟ TEATRO!

Η ΠΑΟΛΑ ΚΑΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΡΚΟΥΛΗΣ ΣΤΟ TEATRO!

Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020

Στη Λεωφόρο Ποσειδώνος 26-28, στην Καλλιθέα, βρίσκεται ένα πραγματικό κόσμημα στην Παραλιακή Οδό – το κέντρο νυχτερινής διασκέδασης Teatro Athens, που ατενίζει τα πολυτάραχα νερά του Σαρωνικού Κόλπου.Ευάερο και άνετο, με προσεγμένη εσωτερική διακόσμηση, το Teatro Athens έχει πλούσια παράδοση στα clubs, μπουζούκια και κέντρα νυχτερινής διασκέδασης της Αθήνας, προσφέροντας time and again ψυχαγωγία υψηλής διασκέδασης και parties μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Ενώ λοιπόν ο χώρος έχει νότες νεοκλασικού θεάτρου με μια δόση μπαρόκ αισθητικής, η ατμόσφαιρα στις live εμφανίσεις είναι πέρα για πέρα ηλεκτρισμένη, θυμίζοντας πολλές φορές την κερκίδα ενός γηπέδου ή τον συναυλιακό χώρο μιας παράστασης! Για πολλά χρόνια τώρα έχει συναρπάσει το αθηναϊκό κοινό των μπουζουκιών με δημοφιλή σχήματα, θεαματικά οπτικοακουστικά εφέ και top-notch ακουστική χώρου, ικανοποιώντας τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών clubbers και μουσικόφιλων.

Στις αίθουσές του έχει φιλοξενήσει καλλιτέχνες όπως ο Γιώργος, ο Βασίλης Καρράς, ο Παντελής Παντελίδης, η Ελένη Φουρέιρα και πλήθος άλλων. Από την άνοιξη του 2020 θα τραγουδάει στο Teatro Athens ένα μοναδικό σχήμα που θα συζητηθεί πολύ και φυσικά αναφερόμαστε στην Πάολα και τον Νίκο Κούρκουλη. Το αγαπημένο δίδυμο κατεβαίνει από τη συμπρωτεύουσα στην Αθήνα για να ταράξει τα νερά της νυχτερινής ζωής και να προκαλέσει παραλήρημα. Ύστερα από την ολοκλήρωση των εμφανίσεών τους το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου στο Club Vogue στη Θεσσαλονίκη, επιστρέφουν τον Μάρτιο στην πρωτεύουσα και συγκεκριμένα στο Teatro Music Hall, στη λεωφόρο Ποσειδώνος, παίρνοντας τη σκυτάλη από τη Νατάσα Θεοδωρίδου, τον Πέτρο Ιακωβίδη και τον Χρήστο Κυριαζή. Όπως φάνηκε και στη Θεσσαλονίκη, η χημεία των δύο καλλιτεχνών πάνω στη σκηνή είναι εκρηκτική. Το καλλιτεχνικό τους ταπεραμέντο αλλά και το ρεπερτόριό τους ταιριάζουν απόλυτα. Δύο αυθεντικές λαϊκές φωνές που διοχετεύουν το πάθος τους για το τραγούδι πάνω στο stage και δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να διασκεδάσουν τους θαμώνες. Άλλωστε γνωρίζουν πολύ καλά και οι δύο πώς να το κάνουν.

Το πρόγραμμα κινείται σε λαϊκό ύφος και περιλαμβάνει τραγούδια από την προσωπική τους δισκογραφία αλλά και από τη δισκογραφία συναδέλφων τους. Τραγούδια που αγγίζουν το συναίσθημα, συγκινούν και ταυτόχρονα ξεσηκώνουν και δημιουργούν το απόλυτο σκηνικό για ξεφάντωμα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Οι δύο λαϊκοί τραγουδιστές αναλαμβάνουν τη διασκέδασή σας και το μόνο σίγουρο είναι ότι από το Μάρτιο το Teatro, θα αποτελεί το μονόδρομο της νυχτερινής διασκέδασης. Την Πάολα πολλοί την έχουν αποκαλέσει θηρίο της πίστας και όχι άδικα. Η εκρηκτική τραγουδίστρια από τη Θεσσαλονίκη διαθέτει μια μοναδική λαϊκή χροιά και μια φανταστική παρουσία πάνω στην πίστα. Γεμάτη κίνηση, παρασύρει το κοινό στο ρυθμό της και στήνεται ένα ατελείωτο γλέντι που διαρκεί μέχρι το πρωί.

Η Πάολα ξεκίνησε την καριέρα της από τη Θεσσαλονίκη και το 2005 έκανε το δισκογραφικό της ντεμπούτο με το δίσκο ‘’Αθόρυβα’’. Την κάθοδό της στην Αθήνα σηματοδοτεί η συνεργασία της με τον Σταμάτη Γονίδη, κομβικό σημείο για τη μετέπειτα ανοδική της πορεία.Καθ΄ όλη τη διάρκεια της καριέρας της έχει συμπράξει καλλιτεχνικά με σπουδαίους έλληνες καλλιτέχνες όπως ο Βασίλης Καρράς, ο Νότης Σφακιανάκης, ο Γιώργος Μαζωνάκης, ο Γιάννης Βαρδής, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Αντύπας, ο Σάκης Ρουβάς, ο Στέλιος Ρόκκος και ο Νίκος Οικονομόπουλος. Στο ενεργητικό της περιλαμβάνονται 9 ολοκληρωμένοι δίσκοι και Cd singles που έχουν γνωρίσει τεράστια ραδιοφωνική επιτυχία.

Αναμφισβήτητα, ο Νίκος Κουρκούλης είναι ένας από τους πιο αγαπημένους, σύγχρονους λαϊκούς τραγουδιστές. Η οικογένειά του έχοντας παράδοση στη μουσική, του εμφύσησε την αγάπη για το τραγούδι η οποία η συνδυασμό με τις εκπληκτικές φωνητικές του ικανότητες συνέβαλλαν καθοριστικά στη ανάδειξή του. Το 1997 κάνει το δισκογραφικό του ντεμπούτο κι όλοι μιλάνε για το ‘νέο αίμα ‘ του λαϊκού τραγουδιού. Σταδιακά καθιερώνεται σαν ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά της νυχτερινής ζωής και πλέον αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς λαϊκούς τραγουδιστές.

Βαθμολογία:

Book your VIP table now!
Book your VIP table now!
Book your VIP table now!

Μην χάσετε τα νέα μας !

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο σήμερα. Μην ανησυχείτε, δεν στέλνουμε spam!

Μην χάσετε τα νέα μας !

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο σήμερα. Μην ανησυχείτε, δεν στέλνουμε spam!

Μην χάσετε τα νέα μας !

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο σήμερα. Μην ανησυχείτε, δεν στέλνουμε spam!