Ακρωτήρι summer club 2017

ακρωτήρι summer club 2016 akrotiri estate seaside club
Τιμές Μαγαζιού: 
τιμές ανάλογα τη μέρα και το χώρο ( club / restaraunt )
Είσοδος: 
15€ με ποτό στο club
Βαθμολογία: 
Average: 3.8 (30 votes)

Δύο από τα μεγαλύτερα μαγαζιά της Αθήνας, που συγκαταλέγονται στην ελίτ της νυχτερινής διασκέδασης, ενώνουν τις δυνάμεις τους για αυτό το καλοκαίρι.Το Ακρωτήρι, μετρά μια άκρως επιτυχημένη δεκαετία, με το ενδιαφέρον του κόσμου να ειναι αμείωτο. Έχει μετατραπεί στο απόλυτο καλοκαιρινό στέκι της Αθήνας, και όλη η πόλη το επιλέγει φανατικά για την νυχτερινή της έξοδο, και φυσικά όχι άδικα.Τοποθετημένο ακριβώς διπλα από την θάλασσα, με την αίσθηση του καλοκαιρινού αέρα να κατακλύζει την μεγάλη χωρητικότητα του μαγαζιού, όντας open air, δίνοντας τη δυνατότητα στους χιλιάδες θαμώνες να απολαμβάνουν τον θερινό ουρανό, πως γίνεται να μην είναι το απόλυτο hotspot; Αναπαυτικοί καναπέδες, πλήθος stands, και ένα decor κομψό και εντυπωσιακό, προκαλούν και προσκαλούν όλη την Αθήνα να ζησει την μεγαλύτερη εμπειρία διασκέδασης, πόσο μάλλον φέτος που η συνεργασία με του με ένα μαγαζι όπως το hama, που έθεσε νέες δομές στη νύχτα και στο ευρέως γνωστό πλέον, live clubbing, θα απογειώσει την έννοια της καλοκαιρινής εξόδου, και θα πάει το κέφι σε άλλα επίπεδα.

Όλα αυτά φυσικά, έφτασαν στο ζενίθ τους, με την παρουσία του μεγαλύτερου performer, showman και τραγουδιστή της χώρας μας, Σάκη Ρουβά. Ο ίδιος, μετά από έναν απίστευτα επιτυχημένο χειμώνα στο Estate, πρωταγωνίστησε και στην θερινή εκδοχή του μαγαζιού, στο ανανεωμένο W Ακρωτήρι summer. O Σάκης Ρουβάς, είναι ένα όνομα ταυτόσημο με την λέξη επιτυχία. Έχει ένα κοινό φανατικό, συνεχώς αυξανόμενο, και σε όλη την διαρκεια της εικοσαετούς πορείας του, έχει αποδείξει ότι δεν έχει χριστεί άδικα ως ο απόλυτος Έλληνας καλλιτέχνης.

Αυτό το καλοκαίρι, απογείωσε τις νύχτες μας, ξεσηκώνοντας όλη την Παραλιακή όπως μόνο εκείνος ξέρει. Πιστός στο είδος του Live clubbing, ακολουθεί την ίδια συνταγή, και η σκηνή του Αρωτήρι W club 2017, δεν θα μπορούσε να βρει καλύτερο leader. Τα μουσικά ηνία της υπόλοιπης καλοκαιρινής περιόδου, θα πάρει ο μοναδικός Διονύσης Σχοινάς, ο οποίος παρότι μεσουράνησε στα 90's και 00's, τα τελευταία χρόνια, μας απασχόλησε πάρα πολύ μουσικά με τα τρομερά επιτυχημένα κομμάτια του, που γνώρισαν τεράστια αγάπη από τον κόσμο.

Αρχίζει την μουσική του πορεία από πολύ μικρή ηλικία, και η καριέρα του γνωρίζει πολύ γρήγορα ανοδική πορεία, με τον ίδιο να βρίσκεται σε μεγάλα νυχτερινά κέντρα, δίπλα στους καλύτερους εκπροσώπους της εγχώριας μουσικής σκηνής. Οι ήχοι των κομματιών του εναλάσσονται με τον πιο σωστό και όμορφο τρόπο ανάμεσα στο ποπ, ροκ και ελαφρολαικό ενώ σε κάθε live performance του, βάζει ένα και μοναδικό στόχο. Να φτάνει το κέφι στον μεγαλύτερο δυνατό βαθμό, γεγονός που φυσικά επιτυγχάνεται, μέσω της ασύγκριτης ενέργειας του πάνω στο stage, αλλά και στο συνεχή εξέλιξη του, αφού ποτέ δεν επαναπαύτηκε. Έτσι, έρχεται στο μαγικό akrotiri W club για να δημιουργήσει τον πανικό που μόνο εκείνος ξέρει. Τηλέφωνο κρατήσεων 211.850.3680