Ω Stage Athens

 omega live stage athens club γκάζι πειραιώς 171 nightclub  ωμεγα χειμερινό αθήνα
Παπαδόπουλος, Γιαννιάς, Σάλτη
Τιμές Μαγαζιού: 
140€ / 5 άτομα
Βαθμολογία: 
Average: 4.7 (159 votes)

Το Omega Club είναι εκείνο το μαγαζί που έχει καταφέρει να θέσει τον πήχη της διασκέδασης πολύ ψηλά, και να γίνει το απόλυτο meetpoint της Αθήνας και όχι άδικα φυσικά. Αποτελεί μια νέα πρόταση στην νυχτερινή Αθήνα, όντας κάτι καινοτόμο, πλήρως ανανεωμένο, όπου τα πάντα έχουν ανακαινιστεί, και εκσυγχρονιστεί στον ύψιστο βαθμό. Ο τελευταίας τεχνολογίας ηχητικός εξοπλισμός, και φωτισμός που εναλλάσσεται ανάλογα με την ατμόσφαιρα που προάγει κάθε φορά. πρόκειται αναμφίβολα για το καλύτερο RnB της νυχτερινής Αθήνας, αφού η πολύ έμπειρη ομάδα πίσω από τα πάρτι του Omega, γνωρίζουν καλά πως να φτάνει το κέφι και η διασκέδαση στο κόκκινο.

Το Omega Athens λοιπόν είναι ομολογουμένως ένα μαγαζί ικανό να πηγαίνει τις έννοιες της αισθητικής και της άνευ όρων διασκέδασης ένα βήμα πιο πέρα, δίνοντας το δικό του μοναδικό στίγμα στον χάρτη της νυχτερινής Αθήνας. Οι top dj's της πόλης, εκρηκτικές χορευτικές παρουσίες και φυσικά το σύμβολο του μαγαζιού ΩΜΕΓΑ, μαγνητίζουν κάθε βλέμμα, με την διασκέδαση να έχει βρει την μόνιμη στέγη της αθηναϊκής live διασκέδασης στο Omega club. Το Omega Stage έχει καταφέρει να θέσει τον πήχη πολύ ψηλά, και να γίνει το απόλυτο meetpoint της Αθήνας. Ο τελευταίας τεχνολογίας ηχητικός εξοπλισμός, και φωτισμός που εναλλάσσεται ανάλογα με την ατμόσφαιρα που προάγει κάθε φορά. Για όποιον επιθυμεί να γίνει μέρος της πιο φαντασμαγορικής νυχτερινής εμπειρίας διασκέδασης, που θα θυμίζει ένα μαγαζί ισάξιο εξωτερικού, το Omega είναι η λύση.

Οι ιθύνοντες έχουν φροντίσει να δημιουργήσουν έναν χώρο που ανταποκρίνεται άψογα στα τελευταία ρεύματα της ψυχαγωγίας, με υπερσύγχρονα ηχεία που θα προσδίδουν κρυστάλλινο ήχο, και διακόσμηση και αισθητική που δύσκολα μπορούν να συγκριθούν. Το Omega Club Γκάζι λοιπόν, έρχεται να βάλει φωτιά στα βράδια μας, και να γίνει η νούμερο ένα επιλογή κάθε λάτρη της απόλυτης νυχτερινής ψυχαγωγίας. Οι καλύτεροι d's θα έρθουν να συνταράξουν το stage του Ωμέγα Sttage Athens, με τις μουσικές τους επιλογές, κινούμενα στα καλύτερα και πιο ξεσηκωτικά vibes της νυχτερινής Αθήνας. Φυσικά από το Omega, δεν θα λείψουν και καινούργια πάρτι και events που θα φτάσουν το κέφι στο απόγειο του, και θα χρίσουν το μαγαζί ως ένα από τα καλύτερα club της πόλης.

Πρόκειται για ένα ανανεωμένο μαγαζί που έρχεται να ταράξει τα νερά της διασκέδασης στην Αθήνα, και να θέσει τις δικές του δομές στα νυχτερινά δρώμενα. Πλήρως εκσυγχρονισμένο, με μοναδικούς φωτισμούς και υπερσύγχρονα ηχεία που προσδίδουν κρυστάλλινο ήχο, θυμίζει την αίγλη των υπερκλαμπ, και ένα τέτοιων προδιαγραφών μαγαζί, το Omega Nightclub Athens μπορεί να υποστηρίξει τα καλύτερα parties και events της πόλης, όπως άλλωστε κάνει και αυτή την χρονιά με τεράστια επιτυχία.

Το Ωμεγα Stage Athens είναι εκείνο το μαγαζί που έχει καταφέρει να θέσει τον πήχη της διασκέδασης πολύ ψηλά, και να γίνει το απόλυτο meetpoint της Αθήνας και όχι άδικα φυσικά. Αποτελεί μια νέα πρόταση στην νυχτερινή Αθήνα, όντας κάτι καινοτόμο, πλήρως ανανεωμένο, όπου τα πάντα έχουν ανακαινιστεί, και εκσυγχρονιστεί στον ύψιστο βαθμό. Ο τελευταίας τεχνολογίας ηχητικός εξοπλισμός, και φωτισμός που εναλλάσσεται ανάλογα με την ατμόσφαιρα που προάγει κάθε φορά. πρόκειται αναμφίβολα για το καλύτερο RnB της νυχτερινής Αθήνας, αφού η πολύ έμπειρη ομάδα πίσω από τα πάρτι του Omega, γνωρίζουν καλά πως να φτάνει το κέφι και η διασκέδαση στο κόκκινο. Το Omega Athens λοιπόν είναι ομολογουμένως ένα μαγαζί ικανό να πηγαίνει τις έννοιες της αισθητικής και της άνευ όρων διασκέδασης ένα βήμα πιο πέρα, δίνοντας το δικό του μοναδικό στίγμα στον χάρτη της νυχτερινής Αθήνας.

Το Ω Stage Athens έχει καταφέρει να θέσει τον πήχη πολύ ψηλά, και να γίνει το απόλυτο meetpoint της Αθήνας. Ο τελευταίας τεχνολογίας ηχητικός εξοπλισμός, και φωτισμός που εναλλάσσεται ανάλογα με την ατμόσφαιρα που προάγει κάθε φορά. Για όποιον επιθυμεί να γίνει μέρος της πιο φαντασμαγορικής νυχτερινής εμπειρίας διασκέδασης, που θα θυμίζει ένα μαγαζί ισάξιο εξωτερικού, το Omega είναι η λύση.

Μια διαφορετική νότα στο μαγαζί θα έδωσε το 2019 η τραγουδίστρια Αμαρυλλίς, όπου θα ολοκήρωσε τις εμφανίσεις της στο Ω Stage Athens. Σε ηλικία μόλις 16 χρόνων, ξεκινάει δειλά δειλά τα πρώτα της επαγγελματικά βήματα στις πίστες, κάτω απο την "προστασία" και τις οδηγίες του μεγαλύτερου αδερφού της ο οποίος είναι κι εκείνος μουσικός. Η αρχή έγινε τόσο ‘’ξαφνικά’’ αλλά το άστρο της τη βοήθησε να συνεχίσει και χρόνο με το χρόνο να κάνει όλο και μεγαλύτερες συνεργασίες με καλλιτέχνες που ‘’έβλεπαν’’ την ξεχωριστή παρουσία της!Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα του καλλιτεχνικού πενταγράμμου, Νότης Σφακιανάκης, Γιάννης Πλούταρχος, Πέγκυ Ζήνα, Αντώνης Ρέμος, Πάνος Κιάμος, Στέλιος Ρόκκος, Σταμάτης Γονίδης κ.α είναι ένα μέρος των καλλιτεχνικών της συνεργασιών στις πίστες. Συνεργασίες από τις οποίες κέρδισε εμπειρία και μαθήματα ώστε κάθε φορά να είναι ακόμα καλύτερη και να ανεβαίνει ακόμα πιο ψηλά.

Όπως όλοι οι καλλιτέχνες που στολίζουν την πίστα στο σχήμα του Ωμέγα Stage Athens, έχει συνεργαστει με αξιόλογους μουσικούς συνθέτες και στιχουργους που εχουν γράψει τραγούδια τα οποια παίζουν συνέχεια στα ραδιόφωνα και ανεβαίνουν ψηλά στις λίστες των charts. Πολύ σημαντική συνεργασία ηταν δύο τραγούδια από τον Κυριάκο Παπαδόπουλο και τον Ηλία Φιλίππου τα οποία κυκλοφορούν σε digital μορφή. «ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ» και «ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ» οι τίτλοι και πραγματικά ο κόσμος τα αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή.