γκαζι

Fly Lo live στο Jacky 54!

Ο Fly Lo live στο Jacky54 στο Γκάζι για το 

Yankees Party

Yankees Party κάθε Παρασκευή στο Jacky 54!

Ο Κώστας Ορφανίδης live κάθε Δευτέρα στο Bokan Club!

Ξεκινώντας από την Δευτέρα 13 Ιουλίου το Bokan club athens φιλοξενεί τον Κώστα Ορφανίδη στις live βραδιές που θα διοργανώνει κάθε Δευτέρα. Ένα ελληνικό live πρόγραμμα θα κλέβει τις εντυπώσεις του αθηναικού κοινού στο γνωστό club στη περιοχή του κεραμεικού και συγκεκριμένα στο Γκάζι. Ο Κώστας ορφανίδης είναι ένα καλλιτέχνης νεαρός σε ηλικία γνωστός στο κοινό από τα video του στο Youtube που μετρούν εκατοντάδες χιλιάδες προβολές.

Ο Light στο Penthouse την Παρασκευή 10 Ιουλίου!

Ο Light έρχεται την Παρασκευή 10 Ιουλίου στο "The Penthouse" για ένα μοναδικό live και να βάλει φωτιά σε όλο το Γκάζι ! Το μεγάλο live στο κορυφαίο rnb club της Αθήνας αναμένεται να ξεκινήσει μετά τις 12 και να κρατήσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Τα κορυφαία club της Αθήνας για το 2021!

Αξιοσημείωτο μαγαζί της καλοκαιρινής περιόδου είναι το Bokan Athens. Είναι ο καλύτερος καλοκαιρινός προορισμός της Αθήνας, και πρωτοστατεί στην θερινή διασκέδαση από την πρώτη κιόλας στιγμή που μας συστήθηκε. Δεν είναι τυχαίο πως με το που φτάνουν οι πρώτες ζεστές μέρες, το μαγαζί αυτό αποτελεί ταυτόσημη έννοια με το καλοκαίρι, με όλη την πόλη να ανυπομονεί για το μεγάλο του opening.

Pages