μενιδιάτης

«Βουνό» τα λουλούδια στα πόδια του…

Διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους της καριέρας του. Τα τραγούδια του αγγίζουν την ψυχή του κοινού και ο λουλουδοπόλεμος δεν έχει σταματημό.

Ο λόγος για τον Χρήστο Μενιδιάτη, ο οποίος εμφανίζεται στο πλευρό της Νατάσσας Θεοδωρίδου στο νυχτερινό κέντρο Φωταέριο. Ο φωτογραφικός μας φακός βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο και απαθανάτισε τον τραγουδιστή μέσα στα γαρύφαλλα. 

Ο Χρήστος Μενιδιάτης live στο Block146 την Τετάρτη 7/9

To Block146, είναι ένα από τα μεγαλύτερα καλοκαιρινά και όχι μόνο, hotspots για την all day διασκέδαση μας. Καλύπτει όλα τα μουσικά γούστα χάρη στην ποικιλία που έχουν τα πάρτι και events του, αφού τα περισσότερα είναι θεματικά.

Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΝΙΔΙΑΤΗΣ ΜΠΑΜΠΑΣ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ!!

Πριν από λίγες μέρες, ο Χρήστος Μενιδιάτης, έγινε για τρίτη φορά πατέρας, αφού η σύζυγος του, Νάνσυ, του χάρισε ακόμα έναν γιο! Ο αδερφός του δημοφιλούς τραγουδιστή, Βαγγέλης, ανέβασε στον προσωπικό του διαδικτυακό λογαριασμό, μία φωτογραφία από το μαιευτήριο, στην οποία φαίνεται σύσσωμη η ευτυχισμένη οικογένεια Μενιδιάτη! Σύμφωνα με τον αδερφό του Χρήστου, το όνομα που θα πάρει το νέο μέλος της οικογένειας, θα είναι Κοσμάς!