HOTEL ERMOU SUMMER @ ROMEO 2017

cabaret romeo
Άννα Βίσση
Τιμές Μαγαζιού: 
140€ έως και 4 άτομα
Τιμές για Φοιτητές: 
Παρασκευή 100€ έως και 6 άτομα & Σάββατο 120€ έως και 6 άτομα
Είσοδος: 
Είσοδος με ποτό: 15€
Βαθμολογία: 
Average: 4.8 (117 votes)

Είναι ένα από τα νυχτερινά μαγαζιά, που έχει μάθει να εξελίσσεται και να ακολουθεί το ρεύμα της εποχής. Ο λόγος, για το Hotel Ermou Romeo, που αποτελεί την νέα εποχή του κλασσικού meetpoint όλης της νυχτερινής Αθήνας, Romeo. Ακολουθώντας λοιπόν την απόλυτη τάση της εποχής, live clubbing, εκμοντερνίζεται, ανανεώνεται πλήρως, και ενστερνίζεται ουσιαστικά, τον νέο τρόπο διασκέδασης. Παρά τον λίγο χρόνο λειτουργίας του, έχει χριστεί ως ένα από τα μεγαλύτερα hotspots της πόλης, αφού το πανέμορφο σκηνικό του, και οι προδιαγραφές μαγαζιού του εξωτερικού πάνω στις οποίες έχει στηθεί, το έχουν θέσει πολύ υψηλά στις προτιμήσεις του κόσμου. Σε αυτό φυσικά συνετέλεσαν, και οι ανατρεπτικές συνεργασίες, και live performances, που έχουν λάβει χώρα στο Cabaret Romeo, οι οποίες έλκυσαν όλη την πόλη στην περιοχή της Παραλιακής, και έκαναν όλη την Αθήνα, να μιλάει για αυτό το νέο μαγαζί, που ήρθε να θέσει τις δικές του δομές στην νυχτερινή διασκέδαση.

Το πιο όμορφο και κομβικό ουσιαστικά στοιχείο που έχουν υιοθετήσει τα μαγαζιά που προάγουν το live clubbing, είναι ότι ο κάθε πελάτης έχει την ευχέρεια να απολαύσει το πρόγραμμα με τον τρόπο που αυτός επιθυμεί. Αυτό σημαίνει, πως όποιος θέλει μπορεί να κάθεται στο τραπέζι του πίνοντας το ποτό του, ενώ άλλοι που επιθυμούν ένα πιο κλαμπίστικο κλίμα, μπορούν να βρίσκονται όρθιοι δίπλα στο stage. Καθώς το καλοκαίρι έχει κάνει αρκετά αισθητή την παρουσία του, το Hotel Summer Romeo, διαθέτει την κατάλληλη ατμόσφαιρα και διακόσμηση για να το υποδεχτούμε με τον κατάλληλο τρόπο. Πανέμορφα δέντρα και χρώματα σαγηνεύουν τα βλέμματα, και προκαλούν κάθε θαμώνα να γίνει μέρος της πιο όμορφης θερινής εμπειρίας. 

Η Άννα Βίσση, την περασμένη σεζον, αποτελούσε την οικοδέσποινα του Hotel Ermou, με τεράστια επιτυχία, έχοντας στο πλευρό της μοναδικούς καλλιτέχνες. Η ίδια, επιστρέφει ξανά στην γνώριμη μουσική της στέγη, αφού όπως φάνηκε, η συνεργασία της και η χημεία της με το μαγαζί, της ταίριαξε απόλυτα. Πρόκειται για μια εκρηκτική, γεμάτη ενέργεια τραγουδίστρια , που πάνω στην πίστα δίνει τον καλύτερο της εαυτό κάθε φορά. Έχοντας πολύ μεγάλη εμπειρία στις νυχτερινές πίστες, και κάτοχος αμέτρητων επιτυχιών, η Άννα Βίσση επιστρέφει στην καλοκαιρινή της στέγη, για να φτάσει το κέφι στο κόκκινο. Μαζί της θα βρίσκεται άλλος ένας εξίσου παλιός γνώριμος του χώρου, ο εξαιρετικός τραγουδιστής και performer, Νίνο. Την περασμένη σεζον, μαζί με τον Λάμπη Λιβιεράτο, είχε χαρίσει στο κοινό μοναδικά live performances, και ένα υπέροχο πρόγραμμα που κάλυπτε όλα τα μουσικά γούστα και προτιμήσεις, φτάνοντας το κέφι στο ζενίθ του. Ο Νίνο, με μια δεκαετη πλεόν πορεία στον μουσικό χώρο, έχει καθιερωθεί ως ένας από τους κορυφαίους νέους καλλιτέχνες, χάρη στην θετική ενέργεια που εκπέμπει πάνω στο stage, αλλά και φυσικά λόγω των πολυάριθμων επιτυχιών που έχει ερμηνεύσει.

Όπως όλα δείχνουν, για αυτή την καλοκαιρινή σεζόν, η πυξίδα της νυχτερινής διασκέδασης θα δείχνει μία μόνο κατεύθυνση, και αυτή θα είναι στην Παραλιακή, και πιο συγκεκριμένα στην Ελληνικού 1. Όπως όλα δείχνουν, η απόλυτη καλοκαιρινή διασκέδαση, έχει βρει την μόνιμη στέγη της στην περιοχή της Παραλιακής, και πώς όχι άλλωστε, όταν η αφρόκρεμα της νέας γενιάς τραγουδιστών, θα εδρεύει εκεί για όλη την θερινή σεζόν.Άλλωστε, Άννα Βίση και χοτέλ ερμού ρομέο summer, αποτελούν από μόνα τους, την χρυσή συνταγή για να φτάσουν όλες τις αισθήσεις στο απόγειο τους.

EU 728x90