Διογένης Studio

Διογένης studio μπουζούκια συγγρού 2016
Βαθμολογία: 
Average: 3.8 (17 votes)

Η νυχτερινή σκηνή Διογένης studio, αποτελεί ένα από τα πιο αγαπητά και δημοφιλή κέντρα της πόλης, και το όνομα του έχει συνδεθεί με τα μεγαλύτερα ονόματα της εγχώριας μουσικής σκηνής, με τον κόσμο να το θέτει στην κορυφή των επιλογών του. Την περσινή σεζόν, πραγματοποίησε την υλοποίηση μιας πολύ ξεχωριστής ιδέας, τοποθετώντας στο μουσικό τιμόνι τον Αντώνη Ρέμο και την Γλυκερία με όπλα τους τις εξαιρετικές φωνές τους, και τον μοναδικό Χρήστο Νικολόπουλο, να τους συνοδεύει μαγικά με το μπουζούκι του. Αποτέλεσε ένα σχήμα που μονοπώλησε το ενδιαφέρον της νυχτερινής Αθήνας, γιατί το Διογένης studio, έδωσε κάτι διαφορετικό, που δεν μπορούσε κανείς να συγκρίνει με άλλα νυχτερινά μαγαζιά της πόλης, ενώ αυτόν τον χειμώνα επιστρατεύει στην πρώτη γραμμή, τον εξαιρετικό μουσικοσυνθέτη Διονύση Σαββόπουλο. Το Διογένης studio, αποτελεί ένα μαγαζί τεράστιας χωρητικότητας που επιτρέπει σε όλη την Αθήνα να το επισκεφτεί με σκοπό να απολαύσει το μοναδικό πρόγραμμα του κέντρου. Είναι δομημένο με εξοπλισμούς που υπακούν στην τελευταία λέξη της τεχνολογίας, καθιστώντας το πλέον, ως μία υπερσύγχρονη μουσική σκηνή,  ικανή να φιλοξενήσει αριστουργηματικών προδιαγραφών, προγράμματα. Ούτως ή άλλως είναι γνωστό πως ο όμιλος Παπαθεοχάρη που το διαχειρίζεται, διακρίνεται για την ιδιαίτερη έμφαση που δίνει στην καλαισθησία του χώρου, αφού οι έννοιες άνεση και άψογη δομική σύσταση είναι ταυτόσημες με το εν λόγω μαγαζί.

Το Διογένης, είναι ένα μαγαζί που ακολουθεί την εξέλιξη και συμβαδίζει μαζί της, για αυτό και η παραμονή σε ένα τέτοιων προδιαγραφών κέντρο, ξεπερνάει κάθε προσδοκία. Το σχήμα που επιλέχθηκε για την περσινή σεζόν, με τον Αντώνη Ρέμο και την Γλυκερία, να τραγουδούν μαγικά υπό το μουσικό φόντο που έδινε το μπουζούκι του Χρήστου Νικολόπουλου, ικανοποίησε και τους πιο απαιτητικούς θαμώνες, δίνοντας στα νυχτερινά δεδομένα μια άλλη χροιά. Ο Αντώνης Ρέμος, είναι αναμφίβολα ένας από τους κορυφαίους και πιο αγαπητούς καλλιτέχνες της χώρας μας. Το μοναδικό μέταλλο της φωνής του, και οι αναρίθμητες ερωτικές κυρίως τραγουδιστικές του επιτυχίες, έχουν συνεπάρει όλον τον κόσμο, σε όλη την διάρκεια της μακροσκελούς πορείας του στα καλλιτεχνικά δρώμενα. Έχει στο ενεργητικό του συνεργασίες με τα μεγαλύτερα ονόματα που έχουν περάσει ποτέ από το καλλιτεχνικό προσκήνιο, και έχει γίνει οικοδεσπότης των σπουδαιότερων νυχτερινών κέντρων της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Η συνεργασία του με το Διογένης, μετράει χρόνια, αφού ξεκινάει 20 χρόνια πριν όταν ο ίδιος δεν είχε γίνει ακόμα ευρέως γνωστός. Αμέσως όμως ξεχώρισε για την απίστευτη φωνή του, αλλά και την μοναδική του ικανότητα να φτάνει όλες τια αισθήσεις των θεατών του στο απόγειο τους. Έτσι, την περασμένη χειμερινή σεζόν, επέστρεψε για άλλη μια φορά στο αγαπημένο του ‘σπίτι’,για να κάνει υπέροχες εμφανίσεις, μαζί με τον εξαιρετικό μουσικό Χρήστο Νικολόπουλο.

Μια γνήσια λαϊκή φωνή βρέθηκε στην σκηνή του Διογένης studio, μαζί με τον Αντώνη Ρέμο, και αυτή ήταν η Γλυκερία. Έχοντας μια πολύ μεγάλη πορεία στα μουσικά δρώμενα, και πολύ σημαντικές συνεργασίες στο ενεργητικό της, για αυτή την σεζόν, πραγματοποίησε μια εξαιρετική συνεργασία, και εντυπωσίασε κοινό και κριτικούς με την μαγική φωνή της. Αυτό που σίγουρα απογείωσε αυτό  το ήδη υπέροχο σχήμα, ήταν η μουσική αιγίδα του Χρήστου Νικολόπουλου. Ο ίδιος μετρά 50 χρόνια στην μουσική σκηνή, και με το μπουζούκι του έχει συνοδεύσει τους σπουδαιότερους τραγουδιστές που έβγαλε ποτέ η χώρα μας. Έτσι, δέχτηκε να συμμετάσχει στην συνεργασία έκπληξη του περσινού χειμώνα, και να προκαλέσει τον απόλυτο ενθουσιασμό στο κοινό που είχε την τιμή να τον απολαύσει. Ένα ακόμα ανατρεπτικό σχήμα που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον της νυχτερινής μας ψυχαγωγίας και θα δώσει μια ιδιαίτερη χροιά στα βράδια μας, είναι αυτό στο οποίο θα ηγηθεί μουσικά ο Διονύσης Σαββόπουλος. Μαζί του θα βρίσκονται ως εκάστοτε καλεσμένοι του πολύ αγαπητού συνθέτη και ερμηνευτή, εξαιρετικοί καλλιτέχνες όπως ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, η Ελένη Βιτάλη, η Δήμητρα Γαλάνη και ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας.

Ο Διονύσης Σαββόπουλος είναι ένα όνομα συνώνυμο με την έμπνευση, με την ποιότητα και την δημιουργικότητα. Για τους περισσότερους θεωρείται ως ο πρωτεργάτης των Ελλήνων τραγουδοποιών, που γράφουν οι ίδιοι την μουσική και τους στίχους των κομματιών που ερμηνεύουν. Ο Διονύσης Σαββόπουλος, καθ' όλη την διάρκεια της πολύ επιτυχημένης πορείας του στα μουσικά δρώμενα, έχει κινηθεί από λαικό και ρεμπέτικο ύφος, μέχρι και ροκ. Έτσι, την ερχόμενη χειμερινή σεζόν, έρχεται στο Διογένης studio για να δώσει το δικό του χρώμα στα βράδια μας. Το Diogenis studio, επενδύει σε μία ανατρεπτική και πολύ ιδιαίτερη συνεργασία, που όπως φαίνεται, θα ξεπεράσει και τις υψηλότερες προσδοκίες. Με αυτή την στροφή σε έναν πιο εναλλακτικό τρόπο διασκέδασης, το μαγαζί επιστρατεύει τον κορυφαίο τραγουδοποιό Διονύση Σαββόπουλο, σε ένα σχήμα έκπληξη, που θα αφήσει το δικό του στίγμα στα αθηναικά δρώμενα.

Μαζί τους στο Διογένης θα είναι ο μοναδικός ερμηνευτής και τραγουδοποιός Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο οποίος θα αγγίξει για ακόμα μια φορά όλες τις αισθήσεις μας με το υπέροχο μέταλλο της φωνής του. Ο ίδιος, έχει συνεργαστεί με τα σπουδαιότερα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου και μας έχει χαρίσει μερικά από τα πιο αισθαντικά κομμάτια με διαχρονική αξία. Ένας ακόμα σπουδαίος καλλιτέχνης θα απογειώσει τα βράδια μας, και αυτός δεν είναι άλλος από τον Γιάννη Ζουγανέλη. Αποτελεί έναν τρομερά πολυτάλαντο άνθρωπο, που γνωρίζει καλά πως να φτάνει το κέφι στο ζενίθ του. Δύο εξαιρετικές γυναικείες φωνές πέρα από την μαγική Δήμητρα Γαλάνη, θα βρεθούν στην σκηνή του Διογένης studio, και αυτές θα είναι η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία.

Τα λόγια για μία καλλιτέχνη του βεληνεκούς της Ελένης Βιτάλη περιττεύουν, αφού αρκεί μόνο ένα live της, για να καταλάβεις πως πρόκειται για μια από τις σπουδαιότερες ερμηνεύτριες που έβγαλε ποτέ η χώρα μας. Η ίδια απόψη επικρατεί και για την υπέροχη Γλυκερία, όπου με το καθαρόαιμο λαικό μέταλλο της φωνής της, και την χαρακτηριστική και μοναδική χροιά της, έρχεται στο Διογένης για να συμπληρώσει ένα από τα πιο ιδιαίτερα σχήματα της ερχόμενης χειμερινής σεζόν. Διονύσης Σαββόπουλος, Δήμητρα Γαλάνη, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Γιάννης Ζουγανέλης, Ελένη Βιτάλη και Γλυκερία, αποτελούν μια 'χρυσή' ομάδα που θα θέσουν τον απόλυτο μονόδρομο για την διασκέδαση μας.

EU 728x90