Έναστρον - Σημείο G

 σημειο g έναστρον μπουζούκια μαζωνάκης 2016 2017
Μαζωνάκης, dj Chris Child
Τιμές Μαγαζιού: 
160€/4 ατ. απλή φιάλη, 180€/4 ατ. special, 230€/4 ατ premium
Τιμές για Φοιτητές: 
Παρασκευή: 130€ έως και 6 άτομα / Σάββατο:140€ έως και 6 άτομα
Βαθμολογία: 
Average: 4.1 (29 votes)

O φετινός χειμώνας είχε την υπογραφή του ‘Έναστρον’, αφού οι live εμφανίσεις του Βασίλη Καρρά και Γιώργου Μαζωνάκη, άφησαν ιστορία. Αποτέλεσε μία συνεργασία δύο μεγαθήριων της νυχτερινής διασκέδασης, αφού δύο τόσο σπουδαίοι ερμηνευτές ένωσαν τις φωνές τους σε ένα από τα καλύτερα σχήματα της περασμένης μουσικής περιόδου. Ήταν η χρυσή συνταγή της ψυχαγωγίας αφού όλη η Αθήνα πέρασε από εκεί, και κανένας δεν έμεινε ασυγκίνητος. Το Εναστρον, επένδυσε σε δύο ονόματα-σταθμό για την μουσική σκηνή της Ελλάδας, και το αποτέλεσμα δικαίωσε και τους πιο απαιτητικούς. Εδρεύει στην Πειραιώς 178, και βρίσκεται στην πιο λαοφιλή και δημοφιλή περιοχή της πόλης, το Γκάζι. Πρόκειται για ένα μέρος με πολύ μεγάλη χωρητικότητα, εξαιρετικά διακοσμημένο,  που έχει χριστεί ως ένα από τα σπουδαιότερα hotspots της πρωτεύουσας.

Το Έναστρον Σημείο G, είναι ένας  χώρος με υπερσύγχρονη δομική σύσταση, με αμφιθεατρική σκηνή και υπερυψωμένα διαζώματα, που επιτρέπουν στον καθένα όπου και αν κάθεται, να απολαμβάνει με τον καλύτερο τρόπο τον πρόγραμμα του μαγαζιού. Όντας πλέον μια must επιλογή για τους λάτρεις τη αυθεντικής λαικής διασκέδασης, επέλεξε για το πρόγραμμα της χειμερινής σεζόν του, μία συνεργασία που μονοπώλησε όλο το ενδιαφέρον της πόλης. Αυτό είχε ως μουσικούς leaders τον Βασίλη Καρρά και τον Γιώργο Μαζωνάκη, οι οποίοι προκάλεσαν τον απόλυτο πανικό στα νυχτερινά δρώμενα.

Έρχεται ο μοναδικός Γιώργος Μαζωνάκης, να μας δηλώνει πως η διασκέδαση και το κέφι στα βράδια μας, δεν θα έχει ‘Τερμα’. Έίναι αναμφίβολα, ένας κορυφαίος ερμηνευτής, όπου με τα εξαιρετικά επιτυχημένα τραγούδια του, έχει απογειώσει όλες τις αισθήσεις μας, σαγηνεύοντας κάθε φορά το κοινό του. Ανατρεπτικός, ιδιαίτερος αλλά πάνω από όλα πολύ ταλαντούχος, ο Μαζωνάκης γίνεται ευρέως γνωστός με το ‘Με τα μάτια να το λες’, κομμάτι που ακούγεται μέχρι και σήμερα στα νυχτερινά μαγαζιά. Έχει αγγίξει την κορυφή, οι χρυσοί και πλατινένιοι δίσκοι του έρχονται ο ένας μετά τον άλλο. Διαθέτει μια μοναδική ενέργεια πάνω στην σκηνή που δύσκολα θα βρεις όμοια της, αφού το γκελ του με το κοινό, είναι κάτι πραγματικά αξιοπαρατήρητο.

Το σχήμα έρχεται να συμπληρώσει ένα ‘Παράξενο παιδί’, που όπως όλα έδειξαν, ήρθε στα καλλιτεχνικά δρώμενα για να μείνει. Ο λόγος φυσικά για τον Σταν, όπου ο ταλαντούχος νεαρός ερμηνευτής, έδωσε το δικό του στίγμα, και μια νεανική χροιά στο πρόγραμμα. Όντας πέρα από τραγουδιστής, και δημιουργός, αποτελεί ένα από τα πιο εμπορικά και αγαπητά πρόσωπα της εγχώριας μουσικής σκηνής, ενώ δεν επαναπαύεται αλλά δείχνει την αξία του συνεχώς. Δεν θα μπορούσε να λείπει μια γυναικεία φωνή από το σχήμα φωτιά που επέλεξε το Σημείο G για τον φετινό χειμώνα. Είναι νέα, όμορφη, δροσερή με πολύ ταλέντο, και πολλά ακόμα χρόνια στα μουσικά δεδομένα όπως δείχνει η μέχρι τώρα πορεία της. Η Μαλού, είναι ένα πρόσωπο που συζητιέται πλέον αρκετά και δικαίως. Με όπλο της την φωνή της, και τα πολύ επιτυχημένα τραγούδια της, έδωσε τον δικό της αέρα στην περιοχή του Κεραμικού.

EU 728x90