Φωταέριο στο Γκάζι

φωταέριο μπουζούκια γκάζι οδοός πειραιώς 2016
Θεοδωρίδου, Μενιδιάτης
Τιμές Μαγαζιού: 
150€ έως και 4 άτομα
Τιμές για Φοιτητές: 
Παρασκευή: 110€ έως και 6 άτομα / Σάββατο: 120€ έως και 6 άτομα
Είσοδος: 
15€ είσοδος με ποτό στο μπαρ
Βαθμολογία: 
Average: 4.2 (38 votes)

Το Φωταέριο παρότι διανύει την τέταρτη χρονιά του στα νυχτερινά δεδομένα, έχει καταξιωθεί ως ένα από τα μεγαλύτερα hotspots της Αθήνας, και έχει κερδίσει τις καλύτερες εντυπώσεις του κοινού της πόλης. Βρίσκεται εκεί που χτυπάει καλύτερα η καρδιά της διασκέδασης, στο Γκάζι, και πιο συγκεκριμένα στην Πειραιώς 100, και έχει φιλοξενήσει στην σκηνή του τα μεγαλύτερα ονόματα της εγχώριας μουσικής σκηνής. Επιλέγει πάντα, ανατρεπτικές συνεργασίες να πλαισιώνουν το stageτου, και με αυτόν τον τρόπο γίνεται δέκτης μεγάλης προσοχής και αγάπης του κόσμου, με αποτέλεσμα να είναι σε κάθε μέρα λειτουργίας του κατάμεστο. Έχει χριστεί ως ένας από τους κορυφαίους προορισμούς που προάγουν την απόλυτη διασκέδαση, και έχει γίνει παρά τα λίγα χρόνια λειτουργίας του, ένα από τα πιο αγαπητά και σημαντικά hotspots της πρωτεύουσας. Φέτος, το Φωταέριο κινούμενο πάντα σε ανατρεπτικό και ιδιαίτερο πλαίσιο, και για δύο μοναδικές εμφανίσεις, φιλοξένησε στην σκηνή του, ένα μαγικό και πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα, μουσικό υπερθέαμα, στο οποίο πρωταγωνιστούσαν η εξαιρετικά ταλαντούχα ερμηνεύτρια Νατάσα Θεοδωρίδου, και ο διασημότερος χορευτής flamengo του κόσμου, Farruquito.

Έτσι, την Παρασκευή 20, και το Σάββατο 21 Μαΐου, απολαύσαμε ένα απίστευτο οπτικοακουστικό θέαμα, που δεν είχε να ζηλέψει σε τίποτα τα μεγαλύτερα show του εξωτερικού. Όσον αφορά την Νατάσα Θεοδωρίδου, αποτελεί μία από τις σπουδαιότερες και πιο αγαπητές ερμηνεύτριες της χώρας, αφού μέσα από τα τραγούδια της, έχει αγγίξει τις καρδιές όλων, και έχει φτάσει όλα τα συναισθήματα στο απόγειο τους. Διαθέτει μια τεράστια εμπειρία στα μουσικά δρώμενα, λόγω των εξαιρετικά επιτυχημένων συνεργασιών της που διακρίνονται πάντα από την υψηλή ποιότητα του προγράμματος, όπως και μέσω των αναρίθμητων κομματιών που έχει ερμηνεύσει και την έχουν θέσει τόσο ψηλά στις προτιμήσεις του κόσμου. Από πολύ μικρή ηλικία ξεκινάει την καριέρα της, σε πίστες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, ενώ ο πρώτος της δίσκος, γίνεται πλατινένιος σε πολύ γρήγορο χρονικό διάστημα. Το 1998, κυκλοφορεί το δεύτερο της άλμπουμ, με τίτλο ‘Δεύτερη αγάπη’, τραγούδι που την κάνει και ευρέως γνωστή και αποκτά διαχρονική αξία αφού ακούγεται μέχρι και σήμερα. Η συνέχεια, την βρίσκει να πραγματοποιεί συνεργασίες με τα μεγαλύτερα ονόματα της εγχώριας καλλιτεχνικής σκηνής, και το ένα της τραγούδι γίνεται αυτόματα επιτυχία μετά το άλλο. Η συνεργασία της με τον συνθέτη Γιώργο Θεοφάνους, αποτελεί σημείο σταθμό στην καριέρα της αφού της χαρίζει μερικά από τα σπουδαιότερα κομμάτια που έχει ερμηνεύσει. Ο νέος της δίσκος, έχει κερδίσει ήδη τον κόσμο, με τα τραγούδια ‘Ανήσυχος καιρός’ και ΄Άστα όλα και έλα’, να ακούγονται σε όλους τους ραδιοφωνικούς σταθμούς, και σε όλα τα νυχτερινά μαγαζιά. Αφού ολοκλήρωσε τις πολύ επιτυχημένες εμφανίσεις της στο VOX, έκανε την πιο ευχάριστη έκπληξη στους χιλιάδες θαυμαστές της, να βγει στην πρωταγωνίστρια γραμμή, αυτού του εξαιρετικού υπερθεάματος, που έλαβε χώρα στο Φωταέριο. Για αυτή την χειμερινή σεζόν, η Νατάσα Θεοδωρίδου θα ηγείται μουσικά του σχήματος του μαγαζιού, θέτοντας τον πήχη της διασκέδασης σε πρωτόγνωρα επίπεδα.

Μαζί της θα βρίσκεται ο εξαιρετικός Χρήστος Μενιδιάτης, ο οποίος θα αφήσει τα δικά του δείγματα στην νυχτερινή Αθήνα για ακόμα μια φορά. Έχοντας ως μόνιμα όπλα του το ταπεινό και χαμηλό του προφίλ, σε έναν όμως μαγικό συνδυασμό με το αστείρευτο κέφι του πάνω στην σκηνή, έχει καταφέρει να εδραιωθεί στην κορυφή των προτιμήσεων του κόσμου. Το μοναδικό μέταλλο της φωνής του και οι αναρίθμητες μουσικές του επιτυχίες και συνεργασίες, του έχουν χαρίσει μια αξιοζήλευτη πορεία στα δρώμενα, αφού από την πρώτη στιγμή που μας συστήθηκε, φάνηκε ότι είχε έρθει για να μείνει. Ο Χρήστος Μενιδιάτης, έχει χαραγμένο στο DNA του το μουσικό γονίδιο, λόγω φυσικά του πατέρα του Μιχάλη Μενιδιάτη, που του εκμαίευσε από πολύ μικρή ηκικία την τόσο μεγάλη αγάπη του, για το τραγούδι. Αυτή είναι και η κινητήριος δύναμη του δημοφιλούς καλλιτέχνη, το απαράμιλλο πάθος του για αυτό που κάνει, και ο μόνιμα πρωταρχικός του στόχος να φτάνει όλες τις αισθήσεις μας στο ζενίθ τους. Για την ερχόμενη σεζόν 2016-2017, ο Χρήστος Μενιδιάτης έρχεται στο Φωταέριο, και μαζί με την κορυφαία Νατάσα Θεοδωρίδου, θα δημιουργήσουν τον απόλυτο μονόδρομο της διασκέδασης.

EU 728x90