ΦΩΣ live stage

ΦΩΣ ιερά οδός γκάζι μπουζούκια 2017 2018 τηλέφωνο τιμές κρατήσεις φοιτητικά
Έλλη Κοκκίνου
Βαθμολογία: 
Average: 4.3 (57 votes)

Το Φως, είναι μια σπουδαία νυχτερινή σκηνή που εδρεύει στην περιοχή του Κεραμικού, και πιο συγκεκριμένα στην Ιερά Οδό, γεγονός που το καθιστά πολύ εύκολα προσβάσιμο από όλες τις γωνιές της πόλης. Είναι ένα μαγαζί που μπορεί να μετράει λίγα χρόνια στα νυχτερινά μουσικά δεδομένα της πρωτεύουσας, αλλά έχει χριστεί δικαιωματικά ως μια κορυφαία επιλογή για την νυχτερινή μας διασκέδαση λόγω των εξαιρετικά δυνατών και επιτυχημένων 'παντρεμάτων' που κάνει στα σχήματα που επιλέγει κάθε φορά να πρωταγωνιστούν στην σκηνή του. Έτσι, δεν είναι τυχαία που κατέχει μια ξεχωριστή θέση στην λίστα με τα κορυφαία μαγαζιά της πόλης, αφού η γενικότερη αίσθηση που σου αφήνει, είναι μία οικεία, ζεστή και φιλόξενη αύρα που σε κερδίζει αυτόματα. Για αυτή την σεζόν, τοποθετεί στη σκηνή του δύο εξαιρετικές ερμηνεύτριες διαφορετικών γενεών, που θα συνδυαστούν μαγικά, γύρω από τον κοινό άξονα τους, την μεγάλη αγάπη που έχουν αμφότερες για το λαικό τραγούδι.

Ο λόγος φυσικά για την Έλλη Κοκκίνου, όπου θα συμπράξει μουσικά στην σκηνή του Φως σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Όταν αναφερόμαστε σε μια ερμηνεύτρια του βεληνεκούς της Έλλης Κοκκίνου τα λόγια δεν μπορούν να σταθούν ικανά να την περιγράψουν δικαιωματικά. Η ίδια, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία των music charts, ανήκει στην δεκάδα με τις πιο εμπορικές τραγουδίστριες όλων των εποχών στην Ελλάδα. Άλλωστε, με 25 χρόνια στον χώρο της μουσικής βιομηχανίας, άλμπουμ χρυσά και πλατινένια και με συνεργασίες στο ενεργητικό της όπως ο Σάκης Ρουβάς, ο Νότης Σφακιανάκης, ο Γιώργος Μαζωνάκης, η Άννα Βίσση αποτελει αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι η Έλλη Κοκκίνου είναι μία από τις βασίλισσες της ελληνικής νύχτας. Ένα σημείο σταθμός στην καριέρα της και πηγή κάποιων από τις μεγαλύτερες μουσικές της επιτυχίες ήταν η συνεργασία της με τον Φοίβο η οποία διήρκησε σχεδόν μια δεκαετία. Η ίδια δεν επαναπαύεται ποτέ, και ακολουθεί το ρεύμα της εποχής, παρουσιάζοντας συνεχώς καινούργια τραγούδια που λατρεύονται αυτόματα από το συνεχώς αυξανόμενο φανατικό κοινό της.

Έχοντας ως κύρια όπλα της το ταπεραμέντο και το υπέροχο λαϊκό μέταλλο της φωνής της, η ανοδική πορεία της είναι πλέον γεγονός, αφού από τα πρώτα της κιόλας βήματα το ταλέντο της εκτιμάται στο έπακρον, με την Θεσσαλονικιά τραγουδίστρια να έρχεται στην Αθήνα και να εμφανίζεται στα μεγαλύτερα μπουζούκια της πόλης. Το νέο της τραγούδι ‘Πλάτη’, έχει γίνει δέκτης μεγάλης αποδοχής και αγάπης από τον κόσμο, και η Έλλη Κοκκίνου θεωρείται πλέον ως μία από τις καλύτερες λαϊκές φωνές της γενιάς της, με την φετινή σεζόν να την βρίσκει στην σκηνή του Φως, όπου θα χαράξει τον απόλυτο μονόδρομο της διασκέδασης.