ΦΩΣ live stage

ΦΩΣ ιερά οδός γκάζι
Καίτη Γαρμπή, Στέλλα Καλλή
Τιμές Μαγαζιού: 
140€ έως και 4 άτομα
Τιμές για Φοιτητές: 
ΣΑΒΒΑΤΟ 120/6 – ΚΥΡΙΑΚΗ 110/6
Βαθμολογία: 
Average: 4.4 (54 votes)

Το Φως, είναι μια σπουδαία νυχτερινή σκηνή που εδρεύει στην περιοχή του Κεραμικού, και πιο συγκεκριμένα στην Ιερά Οδό, γεγονός που το καθιστά πολύ εύκολα προσβάσιμο από όλες τις γωνιές της πόλης. Είναι ένα μαγαζί που μπορεί να μετράει λίγα χρόνια στα νυχτερινά μουσικά δεδομένα της πρωτεύουσας, αλλά έχει χριστεί δικαιωματικά ως μια κορυφαία επιλογή για την νυχτερινή μας διασκέδαση λόγω των εξαιρετικά δυνατών και επιτυχημένων 'παντρεμάτων' που κάνει στα σχήματα που επιλέγει κάθε φορά να πρωταγωνιστούν στην σκηνή του. Έτσι, δεν είναι τυχαία που κατέχει μια ξεχωριστή θέση στην λίστα με τα κορυφαία μαγαζιά της πόλης, αφού η γενικότερη αίσθηση που σου αφήνει, είναι μία οικεία, ζεστή και φιλόξενη αύρα που σε κερδίζει αυτόματα. Για αυτή την σεζόν, τοποθετεί στη σκηνή του δύο εξαιρετικές ερμηνεύτριες διαφορετικών γενεών, που θα συνδυαστούν μαγικά, γύρω από τον κοινό άξονα τους, την μεγάλη αγάπη που έχουν αμφότερες για το λαικό τραγούδι.

Ο λόγος φυσικά για την Καίτη Γαρμπή και την Στέλλα Καλλή, όπου θα συμπράξουν μουσικά στην σκηνή του Φως σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Όταν αναφερόμαστε σε μια ερμηνεύτρια του βεληνεκούς της Καίτη Γαρμπή, τα λόγια δεν μπορούν να σταθούν ικανά να την περιγράψουν δικαιωματικά. Η ίδια, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία των music charts, ανήκει στην δεκάδα με τις πιο εμπορικές τραγουδίστριες όλων των εποχών στην Ελλάδα. Άλλωστε, με 25 χρόνια στον χώρο της μουσικής βιομηχανίας, 21 άλμπουμ χρυσά και πλατινένια και με συνεργασίες στο ενεργητικό της όπως ο Σάκης Ρουβάς, ο Νότης Σφακιανάκης, ο Γιώργος Μαζωνάκης, η Άννα Βίσση αποτελει αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι η Καίτη Γαρμπή είναι μία από τις βασίλισσες της ελληνικής νύχτας. Ένα σημείο σταθμός στην καριέρα της και πηγή κάποιων από τις μεγαλύτερες μουσικές της επιτυχίες όπως το ‘Ατόφιο χρυσάφι’, το ‘Ναι υπάρχω εγώ’, και το ‘Κάτι’ ήταν η συνεργασία της με τον Φοίβο η οποία διήρκησε σχεδόν μια δεκαετία. Η ίδια δεν επαναπαύεται ποτέ, και ακολουθεί το ρεύμα της εποχής, παρουσιάζοντας συνεχώς καινούργια τραγούδια που λατρεύονται αυτόματα από το συνεχώς αυξανόμενο φανατικό κοινό της.

Μαζί με αυτή λοιπόν την σπουδαία λαική ερμηνεύτρια, θα βρίσκεται στην σκηνή του Φως, και μια μοναδική γυναικεία λαϊκή φωνή, που τα τελευταία χρόνια που έχει γίνει ευρέως γνωστή, και προκαλεί ιδιαίτερη αίσθηση κερδίζοντας όλες τις εντυπώσεις. Ο λόγος φυσικά για την εξαιρετική Στέλλα Καλλή, που παρά τα λίγα χρόνια της στα καλλιτεχνικά δρώμενα, έχει μετρήσει αρκετές συνεργασίες με τα καλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής. Έχοντας ως κύρια όπλα της το ταπεραμέντο και το υπέροχο λαϊκό μέταλλο της φωνής της, η ανοδική πορεία της είναι πλέον γεγονός, αφού από τα πρώτα της κιόλας βήματα το ταλέντο της εκτιμάται στο έπακρον, με την Θεσσαλονικιά τραγουδίστρια να έρχεται στην Αθήνα και να εμφανίζεται στα μεγαλύτερα μπουζούκια της πόλης. Το νέο της τραγούδι ‘Πλάτη’, έχει γίνει δέκτης μεγάλης αποδοχής και αγάπης από τον κόσμο, και η Στέλλα Καλλή, θεωρείται πλέον ως μία από τις καλύτερες λαϊκές φωνές της γενιάς της, με την φετινή σεζόν να την βρίσκει στο πλευρό της σπουδαίας Καίτη Γαρμπή, στην σκηνή του Φως, όπου θα χαράξουν τον απόλυτο μονόδρομο της διασκέδασης. 

 

EU 728x90