Ποσειδώνιο - Posidonio music hall

ποσειδώνιο posidonio music hall
Πλούταρχος, Ζήνα
Τιμές Μαγαζιού: 
Παρασκευή / Σάββατο: 160€ έως και 4 άτομα
Τιμές για Φοιτητές: 
Παρασκευή: 140€ έως και 6 άτομα
Είσοδος: 
15€ είσοδος με ποτό στο μπαρ
Βαθμολογία: 
Average: 4.3 (4 votes)

To Posidonio music hall, είναι ένα από τα πιο γνωστά και αγαπητά μπουζούκια της νυχτερινής Αθήνας, και δεσπόζει εκεί που χτυπάει πάντα καλύτερα η καρδιά της καλοκαιρινής διασκέδασης, στην Παραλιακή. Αποτελεί ένα από τα ιστορικότερα μπουζούκια της πόλης, αφού άνοιξε τις πόρτες του για πρώτη φορά το 1991, με τα κορυφαία ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου να παρελαύνουν από την σκηνή του. Ένα από τα σημαντικότερα ατού του, είναι η ευχέρεια να φιλοξενήσει μεγάλο ποσοστό κόσμου, αφού η χωρητικότητα του, το καθιστά ως μία από τις μεγαλύτερες σε μέγεθος, νυχτερινές πίστες.

Διαθέτει μεγάλο αριθμό τραπεζιών, περιμετρικά της σκηνής, αλλά και στον όροφο του μαγαζιού. Στο stage του Ποσειδώνιο, έρχονται να δημιουργήσουν πανικό, όπως άλλωστε ήδη κάνουν από τις 24 Μαρτίου, ο μόνιμος πλέον οικοδεσπότης του από πέρσι, ο μοναδικός Γιάννης Πλούταρχος, έχοντας στο πλευρό του, την εξαιρετική Πέγκυ Ζήνα. Την περσινή σεζόν, ο Γιάννης Πλούταρχος, έκανε την μεγάλη του επανεμφάνιση στο Ποσειδώνιο, μετά από δέκα χρόνια. Η επιτυχία των εμφανίσεων του, ξεπέρασε και τις πιο υψηλές προσδοκίες, και για αυτόν ακριβώς τον λόγο δεν μπορούσε να μην συνεχιστεί η συνεργασία τους για δεύτερη συνεχή χρονιά. Είναι αναμφίβολα 'Το καλύτερο παιδί' του ελληνικού πενταγράμμου, και αυτό γίνεται αμέσως αντιληπτό, από την ασύλληπτη κοσμοσυρροή που επικρατεί σε κάθε του εμφάνιση. Η αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπο του είναι μοναδική, και φυσικά άκρως δικαιολογημένη.

Ο Γιάννης Πλούταρχος, αποτελεί έναν καλλιτέχνη, που μέσα από τα αναρίθμητα τραγούδια του, έχει καταφέρει να αγγίξει τις καρδιές όλων, και να οδηγήσει τα συναισθήματα μας στο απόγειο τους. Το όνομα του δεν έχει ταυτιστεί τυχαία με το ερωτικό τραγούδι, αφού η λυγματική και αισθαντική φωνή του, μαγνητίζουν και σαγηνεύουν όλες τις αισθήσεις. Από τον πρώτο του δίσκο το 1998, με τίτλο 'Μόνο εσύ', μέχρι και τον πιο πρόσφατο του 'Θέμα χρόνου', δεν έχει επαναπαυτεί στιγμή, αφού εξελίσσεται διαρκώς, και μας χαρίζει συνεχώς απίστευτα κομμάτια. Για δεύτερη σεζόν, βρίσκεται στο Ποσειδώνιο music hall, για να μας μαγέψει για ακόμα μια φορά, με το μοναδικό μέταλλο της φωνής του. Μαζί του θα είναι ένα όνομα έκπληξη, μια γυναικεία φωνή φαινόμενο, με μοναδική λαική χροιά και αναρίθμητα τραγούδια που έχουν αγγίξει όλες τις αισθήσεις μας.

Ο λόγος φυσικά για την εξαιρετική Πέγκυ Ζήνα, η οποία θα κρατήσει μαζί με τον υπέροχο Γιάννη Πλούταρχο το μουσικό τιμόνι του Posidonio Music Hall, από αρχές του Οκτώβρη, και θα δημιουργήσει τον απόλυτο πανικό στα αθηναικά δρώμενα. Η ίδια, έχει ξεκινήσει την πορεία της από πολύ μικρή ηλικία, με σπουδαίους δημιουργούς να βλέπουν στο πρόσωπο της, μία κοπέλα που είχε έρθει στα μουσικά δρώμενα για να μείνει. Τα τραγούδια της, κινούνται άψογα από άκρως ξεσηκωτικούς ρυθμούς όπως το 'Ειμαι καλά', και το 'Βρες ένα τρόπο΄, αλλά διαθέτει και μοναδικές αισθαντικές μπαλάντες όπως το 'Έφυγες', το 'Μόνη καρδιά', και πληθώρα άλλων.

Η Πέγκυ Ζήνα, έρχεται από αρχές Οκτώβρη, να συνταράξει το κοινό της Παραλιακής, και να θέσει τις δικές της δομές, στα βράδια μας. Άλλωστε, ο Γιάννης Πλούταρχος αποτελεί ένα όνομα εγγύηση για την νυχτερινή Αθήνα, και όταν μάλιστα συνεργάζεται με μια τόσο ταλαντούχα και αγαπητή τραγουδίστρια όπως η Πέγκυ Ζήνα, το αποτέλεσμα δεν μπορεί να είναι κάτι λιγότερο από μαγικό, και η χημεία τους επιβεβαιώνεται από κάθε πελάτη, που εξελίσσεται αυτόματα σε πιστό θαμώνα της Λεωφόρου Ποσειδώνος 18, στο Ελληνικό.

EU 728x90