Ποσειδώνιο - Posidonio music hall

ποσειδώνιο posidonio music hall τηλέφωνο φοιτητικό παραλιακή είσοδος τραπέζι μπουκάλι
Βασίλης Δήμας, Κατερίνα Στικούδη
Τιμές Μαγαζιού: 
Παρασκευή, Σάββατο: 100 ευρώ έως και 6 άτομα
Είσοδος: 
15ευρώ είσοδος με ποτό στο bar
Βαθμολογία: 
Average: 4.3 (15 votes)

To Posidonio music hall, είναι ένα από τα πιο γνωστά και αγαπητά μπουζούκια της νυχτερινής Αθήνας, και δεσπόζει εκεί που χτυπάει πάντα καλύτερα η καρδιά της καλοκαιρινής διασκέδασης, στην Παραλιακή. Αποτελεί ένα από τα ιστορικότερα μπουζούκια της πόλης, αφού άνοιξε τις πόρτες του για πρώτη φορά το 1991, με τα κορυφαία ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου να παρελαύνουν από την σκηνή του. Ένα από τα σημαντικότερα ατού του, είναι η ευχέρεια να φιλοξενήσει μεγάλο ποσοστό κόσμου, αφού η χωρητικότητα του, το καθιστά ως μία από τις μεγαλύτερες σε μέγεθος, νυχτερινές πίστες.

Διαθέτει μεγάλο αριθμό τραπεζιών, περιμετρικά της σκηνής, αλλά και στον όροφο του μαγαζιού. Στο stage του Ποσειδώνιο, έρχονται να δημιουργήσουν πανικό, όπως άλλωστε ήδη κάνουν , ο μόνιμος πλέον οικοδεσπότης του, ο μοναδικός Βασίλης Δήμας, έχοντας στο πλευρό του, την εξαιρετική Κατερίνα Στικούδη. Την περσινή σεζόν, ο Βασίλης Δήμας, έκανε την μεγάλη του επανεμφάνιση στο Ποσειδώνιο, μετά από δέκα χρόνια. Η επιτυχία των εμφανίσεων του, ξεπέρασε και τις πιο υψηλές προσδοκίες, και για αυτόν ακριβώς τον λόγο δεν μπορούσε να μην συνεχιστεί η συνεργασία τους για δεύτερη συνεχή χρονιά. Είναι αναμφίβολα Το καλύτερο παιδί του ελληνικού πενταγράμμου, και αυτό γίνεται αμέσως αντιληπτό, από την ασύλληπτη κοσμοσυρροή που επικρατεί σε κάθε του εμφάνιση. Η αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπο του είναι μοναδική, και φυσικά άκρως δικαιολογημένη. Ο Βασίλης Δήμας, αποτελεί έναν καλλιτέχνη, που μέσα από τα αναρίθμητα τραγούδια του, έχει καταφέρει να αγγίξει τις καρδιές όλων, και να οδηγήσει τα συναισθήματα μας στο απόγειο τους.

Το όνομα του δεν έχει ταυτιστεί τυχαία με το ερωτικό τραγούδι, αφού η λυγματική και αισθαντική φωνή του, μαγνητίζουν και σαγηνεύουν όλες τις αισθήσεις. Από τον πρώτο του δίσκο μέχρι και τον πιο πρόσφατο του, δεν έχει επαναπαυτεί στιγμή, αφού εξελίσσεται διαρκώς, και μας χαρίζει συνεχώς απίστευτα κομμάτια. Για αυτή τη σεζόν, βρίσκεται στο Ποσειδώνιο music hall, για να μας μαγέψει για ακόμα μια φορά, με το μοναδικό μέταλλο της φωνής του. Μαζί του θα είναι ένα όνομα έκπληξη, μια γυναικεία φωνή φαινόμενο, με μοναδική λαική χροιά και αναρίθμητα τραγούδια που έχουν αγγίξει όλες τις αισθήσεις μας.

Ο λόγος φυσικά για την εξαιρετική Κατερίνα Στικούδη, η οποία θα κρατήσει μαζί με τον υπέροχο Βασίλη Δήμα το μουσικό τιμόνι του Posidonio Music Hall, από αρχές του Σεπτέμβρη, και θα δημιουργήσει τον απόλυτο πανικό στα αθηναικά δρώμενα. Η ίδια, έχει ξεκινήσει την πορεία της από πολύ μικρή ηλικία, με σπουδαίους δημιουργούς να βλέπουν στο πρόσωπο της, μία κοπέλα που είχε έρθει στα μουσικά δρώμενα για να μείνει. Τα τραγούδια της, κινούνται άψογα από άκρως ξεσηκωτικούς ρυθμούς όπως το 'Ειμαι καλά', και το 'Βρες ένα τρόπο΄, αλλά διαθέτει και μοναδικές αισθαντικές μπαλάντες όπως το 'Έφυγες', το 'Μόνη καρδιά', και πληθώρα άλλων.

Η Κατερίνα Στικούδη, έρχεται από αρχές Σεπτέμβρη, να συνταράξει το κοινό της Παραλιακής, και να θέσει τις δικές της δομές, στα βράδια μας. Άλλωστε, ο Βασίλης Δήμας αποτελεί ένα όνομα εγγύηση για την νυχτερινή Αθήνα, και όταν μάλιστα συνεργάζεται με μια τόσο ταλαντούχα και αγαπητή τραγουδίστρια όπως η Κατερίνα Στικούδη, το αποτέλεσμα δεν μπορεί να είναι κάτι λιγότερο από μαγικό, και η χημεία τους επιβεβαιώνεται από κάθε πελάτη, που εξελίσσεται αυτόματα σε πιστό θαμώνα της Λεωφόρου Ποσειδώνος 18, στο Ελληνικό.