Βοτανικός live stage

Βοτανικός
Μάκης Δημάκης
Βαθμολογία: 
Average: 4.1 (59 votes)

Ο Βοτανικός live stage ανοίγει τις πόρτες του σαν πίστα τις χειμερινές σεζόν και αποτελεί έναν από τους πλέον κορυφαίους χώρους για διασκέδαση ενώ επιπλέον πέρα από την ζεστασιά και την άνεση που προσφέρει, για αρκετά χρονιά μας έχει συνηθίσει να τον πλαισιώνουν τα πιο μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής όπως η Νατάσσα Θεοδωρίδου, ο Νότης Σφακιανάκης, και πληθώρα άλλων. Στην σκηνή του τον περασμένο χειμώνα, βρισκόταν ένα μοναδικό σχήμα, όπου το μουσικό τιμόνι είχαν ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η Ελευθερία Αρβανιτάκη. Με μία πιο εναλλακτική διάθεση, η Νατάσσα Μποφίλιου, με τις μοναδικές παραστάσεις που έδωσε από την σκηνή του Βοτανικού, στο πρόγραμμα της με τίτλο ΄Βαβέλ’, κέρδισε κοινό και κριτικούς όπως άλλωστε κάνει πάντα. Αυτή την χειμερινή σεζόν 2016-2017, την σκυτάλη παίρνει ο απόλυτος διασκεδαστής των νυχτερινών δρώμενων, Μάκης Δημάκης, και θα θέσει στην βραδινή ζωή της πρωτεύουσας, τα δικά του δεδομένα.

Ο Μάκης Δημάκης, λόγω της εξαιρετικής και πολύ χαρακτηριστικής του χροιάς, έγινε αμέσως γνωστός, με την φήμη του να εξαπλώνεται το 2011, όπου το ‘Κανείς δεν είναι κανενός’, προκαλεί τον απόλυτο πανικό αφού γίνεται αμέσως νούμερο 1 ραδιοφωνικό hit της Θεσσαλονίκης. Από τις πρώτες κιόλας νότες των τραγουδιών του, ξεσηκώνει τον κόσμο, και καθιστά κάθε μαγαζί που εμφανίζεται πραγματικά κατάμεστο, αφού όλοι τραγουδάνε και χορεύουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Ο Μάκης Δημάκης, παίρνει την εμπειρία που έχει αποκομίσει τόσα χρόνια, στα νυχτερινά δρώμενα, ηγούμενος των μεγαλύτερων σκηνών της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, και αυτή την χειμερινή σεζόν, έρχεται να συνταράξει την σκηνή του Votanikos live stage, με το “Ανεβείτε”, το “Τάμα”, το ‘’Εγώ δεν μπορώ’’, να προκαλούν χαμό και χορό μέχρι να ξημερώσει.

Ο Μάκης Δημάκης, την περσινή σεζόν, με το κομμάτι του ‘Όταν το ανοίξεις’, προκαλεί σε όλα τα μαγαζιά της Ελλάδας, τον απόλυτο πανικό, αφού αποτέλεσε το νούμερο ένα hit, και επιλογή όλων των dj’s ‘όταν επιθυμούσαν να φτάσουν το κέφι στο ζενίθ του. Μετά από τις εξαιρετικά επιτυχημένες του εμφανίσεις στην Θεσσαλονίκη στο Voice live stage, την περσινή σεζόν, κατεβαίνει στην Αθήνα, για να αφήσει το δικό του στίγμα στα μουσικά δεδομένα της πρωτεύουσας, και να πάει τον όρο της διασκέδασης ένα βήμα παραπέρα. Μετά από σκληρή δουλειά, και πολύ αγάπη για αυτό που κάνει, ο Μάκης Δημάκης θεωρείται πλέον ως ένας από τους κορυφαίους λαϊκούς τραγουδιστές της γενιάς του, με πολύ μεγάλο φανατικό κοινό. Έτσι, για την χειμερινή περίοδο 2016 2017, θα ηγηθεί του πιο ξεσηκωτικού σχήματος της πρωτεύουσας, σε μια φαντασμαγορική σκηνή, αυτή του Βοτανικός 2016, ιερά οδός γκάζι, και όπως όλα δείχνουν, θα την χρίσει ως τον απόλυτο μονόδρομο της διασκέδασης.

EU 728x90