Vox

Vox
Αντύπας, Γιαννιάς, Χατζίδου, Ζώρα
Τιμές Μαγαζιού: 
140€ έως και 4 άτομα
Τιμές για Φοιτητές: 
Παρασκευή: 110€ έως και 6 άτομα / Σάββατο:120€ έως και 6 άτομα
Είσοδος: 
Είσοδος με ποτό: 15€
Βαθμολογία: 
Average: 4.8 (41 votes)

Ένα από τα καλύτερα σχήματα της σεζόν 2015-2016 βρισκόταν στην διεύθυνση Ιερά Οδός 16 στο Γκάζι, στο Vox, όπου οι Νατάσα Θεοδωρίδου, Στέλλα Καλλή και Νικηφόρος έχουν βρει εκπληκτική χημεία, γεγονός που βγήκε και προς τα έξω, με τον κόσμο να απολαμβάνει πραγματικά το εξαιρετικό πρόγραμμα. Στα παραπάνω βέβαια σαφώς παίζει μεγάλο ρόλο και το ίδιο το νυχτερινό κέντρο, το οποίο έχει αποδείξει πως μπορεί να φιλοξενήσει σχήματα όλων των ειδών. Κατ’ αυτόν τον τρόπο, στο Vox έχουν φιλοξενηθεί κατά καιρούς ονόματαωτου ροκ, όπως ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, του λαϊκού, όπως ο Πάνος Καλλίδης και η Πέγκυ Ζήνα κα του έντεχνου, όπως η Ελένη Βιτάλη και η Ελευθερία Αρβανιτάκη, όλα με την ίδια επιτυχία. Ανάλογης ποιότητας είναι και το φετινό σχήμα, το οποίο επίσης περιλαμβάνει και τον Παντελή Καναράκη, ο οποίος φροντίζει να προσφέρει άφθονο γέλιο σε κάθε εμφάνισή του στην παράσταση, μέσω του καυστικού και πρωτότυπου χιούμορ του. Επιπρόσθετα, ο συγκεκριμένος χώρος είναι άριστα διακοσμημένος ενώ σαφώς και ξεχωρίζει η ιδιαίτερη πίστα, η οποία καταλήγει σε σχήμα καρδιάς κυριολεκτικά ανάμεσα στα τραπέζια, επιτρέποντας με αυτόν τον τρόπο την άμεση επαφή του εκάστοτε καλλιτέχνη με τους θεατές.

Το μουσικό τιμόνι του Vox θα κρατήσει ένας από τους καλύτερους και πιο αγαπητούς τραγουδιστές της χώρας μας, και ο λόγος φυσικά για τον μοναδικό Αντύπα. Ο ίδιος, έχει πολύ μεγάλη εμπειρία στις νυχτερινές πίστες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, αφού έχει ηγηθεί στα σπουδαιότερα μπουζούκια της πόλης. Ο Αντύπας από πολύ μικρή ηλικία έδειξε την αδυναμία του στην μουσική και ξεκίνησε ως αυτοδίδακτος με τα δικά του τραγούδια δείχνοντας σε όλους πως έχει έμφυτο ταλέντο πάνω στο αντικείμενο. Μόλις έγινε 18 χρονών, δοκίμασε να ασχοληθεί πιο επαγγελματικά με το τραγούδι, και ξεκίνησε εμφανίσεις σε κάποια μπουζούκια της Θεσσαλονίκης με πολύ μεγάλη επιτυχία και το κοινό της Βόρειας Ελλάδας να τον επιλέγει φανατικά. Δεν άργησε πολύ να έρθει στην Αθήνα και να τον ανακαλύψουν σπουδαίοι δημιουργοί και να του χαρίσουν μοναδικά τραγούδια τα οποία έγιναν διαχρονικές επιτυχίες. Ο Αντύπας έχει συνεργαστεί με τους καλύτερους εκπροσώπους της εγχώριας μουσικής σκηνής και έχει προσφέρει πάρα πολλά στο τραγούδι και στην μουσική γενικότερα. Εκπροσωπεί το γνήσιο αυθεντικό λαικό είδος, και είναι πάρα πολύ αγαπητός σε όλον τον κόσμο ο οποίος καθιστά κάθε μαγαζί στο οποίο εμφανίζεται κατάμεστο. Για αυτή την χειμερινή σεζόν του 2016-2017, ο Αντύπας θα μας υποδέχεται από την σκηνή του Vox και θα δημιουργήσει τον απόλυτο μονόδρομο για την διασκέδαση μας.

Ο Αντύπας έχει συνεργαστεί με τους καλύτερους εκπροσώπους της εγχώριας μουσικής σκηνής και έχει προσφέρει πάρα πολλά στο τραγούδι και στην μουσική γενικότερα. Εκπροσωπεί το γνήσιο αυθεντικό λαικό είδος, και είναι πάρα πολύ αγαπητός σε όλον τον κόσμο ο οποίος καθιστά κάθε μαγαζί στο οποίο εμφανίζεται κατάμεστο. Για αυτή την χειμερινή σεζόν του 2016-2017, ο Αντύπας θα μας υποδέχεται από την σκηνή του Vox και θα δημιουργήσει τον απόλυτο μονόδρομο για την διασκέδαση μας. Έτσι, ο εξαιρετικός Νίκος Μακρόπουλος, έρχεται για την χειμερινή σεζόν 2016 2017, στην φαντασμαγορική σκηνή του Vox, για να χαράξει τον απόλυτο μονόδρομο της διασκέδασης. 

Μαζί του θα βρίσκεται ο εξαιρετικός Γιώργος Γιαννιάς ο οποίος έχει υπάρξει ξανά οικοδεσπότης του Vox, με τεράστια επιτυχία. Η χημεία του με το συγκεκριμένο μαγαζί ήταν κάτι το ξεχωριστό, με όλο το αθηναικό κοινό να τον επιλέγει για ακόμα μια φορά φανατικά. Ο ίδιος, είναι από τους πιο δημοφιλείς και αγαπητούς τραγουδιστές της χώρας μας, με τα τραγούδια του να έχουν χριστεί ως προσωπικά αγαπημένα του κόσμου και να ακούγονται παντού σε όλα τα νυχτερινά μαγαζιά. διασκέδασης μας. Ο Γιώργος Γιαννιάς, μετράει πολλά χρόνια στα μουσικά δεδομένα με την καριέρα του να ξεκινάει στα τέλη της δεκαετίας του 90, βρίσκοντας τον ίδιο στην ελίτ των νυχτερινών κέντρων της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Ο κόσμος τον επιλέγει και τον αγαπάει σταθερά σε όλα τα χρόνια της πορείας του, κάτι που γίνεται αμέσως αντιληπτό από την εικόνα των μαγαζιών που εμφανίζεται τα οποία είναι κατάμεστα. Έτσι, για αυτή την χειμερινή σεζόν θα βρίσκεται στο πλευρό του Αντύπα στο Vox, προκαλώντας τον απόλυτο πανικό στα νυχτερινά δρώμενα της

EU 728x90