Νίκος Κουρκούλης

Πάολα & Κουρκούλης σε 2 ακόμα εμφανίσεις στο Teatro Athens!

18 Ιουλίου πέφτει η αυλαία για την Πάολα και τον Νίκο Κουρκούλη στο Teatro Athens! Το καυτό σχήμα του καλοκαιριού στο Teatro music hall βάζει τέλος στις εμφανίσεις του στις 18 Ιουλίου και στη συνέχεια οι καλλιτέχνες θα συνεχίσουν για τις περιοδίες τους σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο. Το Teatro music hall είναι νυχτερινό κέντρο σταθμός στην ιστορία της διασκέδασης στην Αθήνα καθώς έχουν περάσει από αυτό σχεδόν όλα τα μεγάλα ονόματα της μουσικής σκηνής.

Teatro με Πάολα & Νίκο Κουρκούλη!

Αυτό που κερδίζει τα βλέμματα και τις εντυπώσεις σε κάθε νυχτερινό μαγαζί είναι οι κορυφαίες συνεργασίες σπουδαίων καλλιτεχνών του ελληνικού πενταγράμμου. Το αθηναικό κοινό εντυπωσιάζεται από ανατρεπτικά μουσικά παντρέματα, και όπως όλα δείχνουν αυτή η χειμερινή σεζόν του 2019-2020, ανήκει στο μοναδικό Έναστρον, το οποίο συνδυάζει δύο μοναδικές λαικές φωνές. Το Τεάτρο Πάολα Κουρκούλης, αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή μαγαζιά της πρωτεύουσας.

Η Πάολα & ο Νίκος Κουρκούλης στο Teatro Music Hall

To Teatro Music Hall είναι μια από τις πιο αγαπημένες και hot πίστες της Αθήνας, και συγκεκριμένα της παραλιακής, τα τελευταία χρόνια. Το αγαπημένο στέκι έχει χαρίσει στο κοινό της Αθήνας ατελείωτες στιγμές διασκέδασης όλα αυτά τα χρόνια, με τα μεγαλύτερα και πιο αγαπημένα ονόματα να ανεβαίνουν στην πίστα του. Από το χώρο του έχουν περάσει στο παρελθόν ονόματα όπως o Νίκος Βέρτης, ο Νότης Σφακιανάκης, ο Αντώνης Ρέμος και ο Παντελής Παντελίδης.