πλούταρχος

30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΓΙΑ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟ ΖΗΝΑ ΣΤΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ!

Είναι από αυτά που σπάνια συμβαίνουν, αλλά όταν γίνεται το αποτέλεσμα είναι κάτι παραπάνω από μοναδικό. Ο λόγος για την πολυσυζητημένη συνεργασία του υπέροχου Γιάννη Πλούταρχου και της εξαιρετικής Πέγκυς Ζήνα στο μόνιμο πλέον μουσικό σπίτι του πρώτου, Posidonio Music Hall.

ΝΕΟ ΣΧΗΜΑ ΣΤΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ!! ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ - ΖΗΝΑ

Σταθερός leader του Ποσειδώνιο Music Hall για τα τελευταία χρόνια, είναι ο μοναδικός Γιάννης Πλούταρχος, ο οποίος με το υπέροχο και αισθαντικό μέταλλο της φωνής του, αλλά και με τα αναρίθμητα επιτυχημένα τραγούδια του, είχε δημιουργήσει τον απόλυτο μονόδρομο της διασκέδασης, και αυτός έδειχνε μόνο την Παραλιακή.

Ο Γιάννης Πλούταρχος συνεχίζει στο Ποσειδώνιο!

To όνομα του, είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με το εν λόγω μαγαζί, αφού η μεταξύ τους χημεία είναι κάτι το μαγικό. Ο λόγος φυσικά για τον μοναδικό Γιάννη Πλούταρχο και το υπέροχο Posidonio Music Hall, όπου ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους, με την πρεμιέρα τους για την νέα σεζόν, να έχει ανακοινωθεί για τις 16 Σεπτεμβρίου.

Δείτε σε ποιον καλεσμένο έκπληξη έδωσε το μικρόφωνο ο Γιάννης Πλούταρχος!

Ο γνωστός ηθοποιός και κωμικός Μάρκος Σεφερλής, επισκέφθηκε το μαγαζί στο οποίο εμφανίζεται ο φίλος του, Γιάννης Πλούταρχος, το Posidonio Music Hall. Το αποτέλεσμα ήταν μοναδικό για τους θαμώνες του μαγαζιού, αφού ο ηθοποιός διακρίνεται για το χιούμορ του και για τον τρόπο που αστειεύεται μόλις παρευρίσκεται σε ένα νυχτερινό κέντρο, κάνοντας το βράδυ μας ένα υπέροχο... one man show.