ακάνθους

Akanthus club, ο ορισμός της επιτυχίας!

Το Akanthus, είναι εκείνο το μαγαζί, που συνδέεται άρρηκτα με το καλοκαίρι, με ένα μόνιμο κοινό να το έχει χρίσει στο απόλυτο all day meetpoint της πόλης. Από τις πρωινές ώρες, κράτησε μοναδική συντροφιά στο αθηναικό κοινό, και όσο η ώρα περνούσε ανταποκρίθηκε άψογα στις ανάγκες του κόσμου, για όλες τις ώρες και ημέρες της εβδομάδας.

Sex Me up rnb party χειμώνα καλοκαίρι στην ΚΟΡΥΦΗ!

Akanthus Gazoo Club & Sex Me Up Μπορεί να έχεις πάει σε πολλά RNB party , μπορεί να έχεις πάει σε πολλά club , αν όμως δεν έχεις πάει στο sex me up στο spell club πραγματικά δεν ξέρεις τίποτα από rnb. Στο μεγαλύτερο club της Αθήνας στο spell κάθε Κυριακή το rnb party sex me up έρχεται και αναστατώνει την νυχτερινή Αθήνα.

The Tritles στο Ακάνθους

Οι "The Tritles" έρχονται στο Ακάνθους summer club, γνωστοί και ως τα παιδιά της Τρίτης. Στο πιο όμορφο χώρο της παραλιακής, σε ένα party με live εναλλακτική μουσική και ένα πρωτοποριακό DJ set από τον Γιάννη Ζήση αυτό το group έρχεται σε πρωτοπωριακό ύφος με σκοπό να σπάσει κάθε ταμπού της αθηναϊκής νύχτας και να γίνει μία ξέφρενη διασκέδαση που θα στιγματίσει τις καλοκαιρινές Τρίτες του Αθηναικού κοινού.

Pages