ESTATE CLUB ATHENS - ΡΟΥΒΑΣ & ΡΟΚΚΟΣ! ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2019

ESTATE CLUB ATHENS - ΡΟΥΒΑΣ & ΡΟΚΚΟΣ! ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2019

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019

ESTATE ATHENS ROUVAS ROKKOS

Το Estate Athens συγκαταλέγεται επάξια στα πιο γνωστά και αγαπητά νυχτερινά μαγαζιά της πόλης. Στα χρόνια της λειτουργίας του, με πρωταγωνιστή τον σπουδαίο Σάκη Ρουβά μας έχει συνηθίσει σε ανατρεπτικές συνεργασίες και προγράμματα πρότυπα για τα δεδομένα της χώρας μας, περιστοιχισμένα από special surprises. Τον περσινό χειμώνα, το αποτέλεσμα ξεπέρασε κάθε προσδοκία, αφού ο συγκεκριμένος ερμηνευτής, πέρα από το γεγονός ότι είναι από τους πιο αγαπητούς και εμπορικούς τραγουδιστές της γενιάς του, πραγματοποιεί ιδιαίτερα και ξεχωριστά μουσικά προγράμματα, προσπαθώντας κάθε φορά να πάει τον όρο της διασκέδασης ένα βήμα παραπέρα όχι μόνο μουσικά αλλά και αισθητικά.


Αν κρίνουμε λοιπόν, από την απόλυτη κοσμοσυρροή που επικράτησε εκεί τον χειμώνα, για κάθε Σάββατο και Παρασκευή, τα κατάφερε εξαιρετικά για ακόμα μια φορά, και όπως όλα δείχνουν, θα μετατρέψει το Estate club μόνιμη μουσική του στέγη και για την σεζόν 2019. Όντας αμφιθεατρικό και προσφέροντας έτσι φυσικά την ευκαιρία να απολαύσεις το μαγικό θέαμα από όπου και αν κάθεσαι, φαντάζει άκρως επιβλητικό από την είσοδο του κιόλας. Ένας πανέμορφος διάδρομος που οδηγούν στο εσωτερικό του, το οποίο καθίσταται φυσικά κατάμεστο σε κάθε μέρα λειτουργίας του. Όταν αναφερόμαστε σε ένα μαγαζί με τις προδιαγραφές του Estate athens club, όπου οι έννοιες αίγλη και elegance είναι ταυτόσημες με αυτό, ο όρος της νυχτερινής πίστας εξελίσσεται και μετουσιώνεται σε μία μοναδική μουσική σκηνή, που χρίζεται το απόλυτο must για την περασμένη σεζόν και όπως όλα δείχνουν και για αυτή. Αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα νυχτερινά κέντρα της πόλης, κάτι που δεν εμπόδισε τον Σάκη Ρουβά, να προκαλέσει το αδιαχώρητο, και να κάνει όλη την Αθήνα, να διασκεδάζει με τις μοναδικές επιτυχίες του, και το πολυποίκιλο και φαντασμαγορικό πρόγραμμα του, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.


Είναι σίγουρα ένας χώρος, που διακρίνεται για την καλαισθησία του, την μοντέρνα διακόσμηση, και την αίσθηση της ζεστασιάς που υπάρχει διάχυτη σε όλο το μαγαζί. Οι τρόποι για να απολαύσεις το πρόγραμμα είναι πολλοί, αφού υπάρχουν αναπαυτικοί καναπέδες κατάλληλα τοποθετημένοι σε όλον τον χώρο, αλλά και αρκετά stands που δίνουν έντονα την αίσθηση του πολύ αγαπητού πλέον, live clubbing. Ο Sakis Rouvas, πέρα από τα προφανή χαρακτηριστικά που τον έχουν θέσει τόσο ψηλά στις προτιμήσεις του κοινού, όπως είναι το απίστευτο μέταλλο της φωνής του και η αισθαντική του χροιά, διακρίνεται από έναν τρομερό επαγγελματισμό και ένα χαμηλό προφίλ που διατηρεί από την πρώτη κιόλας στιγμή που μας συστήθηκε. Η δεκαετής μουσική του πορεία είναι γνωστή.


Τα άλμπουμ του γίνονται χρυσά και πλατινένια, και τα τραγούδια του μετατρέπονται αστραπιαία σε τεράστιες επιτυχίες, με τον ίδιο τα τελευταία χρόνια να υπογράφει συνθετικά έναν μεγάλο αριθμό από τα κομμάτια του. Την περασμένη μουσικά σεζόν, απασχόλησε τα μουσικά δρώμενα με νέα δισκογραφική δουλειά, που αυτόματα κέρδισε τις εντυπώσεις, με αποτέλεσμα τα τραγούδια του να γίνονται τεράστια hit, και να ακούγονται συνεχώς το ένα μετά το άλλο. Έτσι και αυτή την σεζόν του 2018-2019, επιστρέφει στην φαντασμαγορική σκηνή του Estate club Athens για να χαράξει με χρυσά γράμματα, όπως άλλωστε είναι γραμμένο και το όνομα του, τον απόλυτο μονόδρομο της νυχτερινής μας ψυχαγωγίας.

Book your VIP table now!
Book your VIP table now!
Book your VIP table now!

Μην χάσετε τα νέα μας !

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο σήμερα. Μην ανησυχείτε, δεν στέλνουμε spam!

Μην χάσετε τα νέα μας !

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο σήμερα. Μην ανησυχείτε, δεν στέλνουμε spam!

Μην χάσετε τα νέα μας !

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο σήμερα. Μην ανησυχείτε, δεν στέλνουμε spam!